adscode
adscode

Prinkipo Akademi: Değişim. Dönüşüm. Yaratıcılık.

Prinkipo Akademi, günümüzün sürekli değişen, karmaşık dünyasında, kişisel gelişim ve topluluk ile gelişim gibi çok temel konulardaki temel sorulara karşılık bulan bilgi ve becerileri geliştirmeye odaklanmış…

Prinkipo Akademi: Değişim. Dönüşüm. Yaratıcılık.
Eğitim
Prinkipo Akademi, günümüzün sürekli değişen, karmaşık dünyasında, kişisel gelişim ve topluluk ile gelişim gibi çok temel konulardaki temel sorulara karşılık bulan bilgi ve becerileri geliştirmeye odaklanmış bir eğitim şirketi. 
    
Böylesi bir dünyada mesleklerini, işlerini yapan-yöneten kişiler kendi mesleki beceri ve eğitimlerinin yanı sıra, müzakere-uzlaşma karşılıklı ihtilafların çözümü arabuluculuk, süreç yönetimi, etkin ilişki ve süreç analizi gibi yeni mesleki ve meslek ötesi beceriler, yetenekler, uzmanlıklar geliştirmek zorundalar. Başka bir deyişle hangi işi yaparsanız sorun giderebilme gibi bazı temel teknikleri edinmek zorunda kalıyorlar.

Eğitmen paydaşları, enformatik ağlarla yüklü günümüzde, katalog enformasyonun ötesine geçebilen, katılımcı, dönüşümcü ve yenilikçi eğitimler üzerine deneyimli kişilerden oluşuyor.

İletişim ve anlam yönetimi, dönüşümcü liderlik gibi günümüzün çok temel ve önemli alanlarında; karar verme süreçleri, birlikte üretme, zaman kullanımı, öykü anlatımı, ütopya, felsefe gibi temel konularda seminerler, “workshop”lar düzenleyen Prinkipo, Yaz Eğitimlerini hem merkez ofisinde, hem de ismini aldığı Büyükada’nın tarihsel-doğal atmosferinde düzenleyecek.

Eğitimlerin akışı, temel felsefeleri doğrultusunda, süreç içinde inisiyatif alan liderliğe, analiz ve yaratıcı düşünce ile sorunları bertaraf edebilme, beden, ruh farkındalığı ile arınmış tekniklere, sanat ve drama gibi alanların bizzat uygulama ile geliştirildiği bir düzenek içinde veriliyor.
    
Prinkipo Akademi ayrıca Mayıs ayından itibaren Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile işbirliğine giderek sertifikalı eğitim programlarına başlayacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)