adscode
adscode

Prof. Dr. Sevil Atasoy Üsküdar Üniversitesi’nde…

Gerçek suç öyküleri ve adli bilim denemelerini kapsayan kitap ve programlarıyla tanınan Prof.Dr. Sevil Atasoy, Üsküdar Üniversitesi Şiddet ve Suçla Mücadele Araştırma ve Uygulama Merkezi (ŞİDAM) müdürlüğüne…

Prof. Dr. Sevil Atasoy Üsküdar Üniversitesi’nde…
Etkinlikler
Suçun önlenmesi ve suçlunun tespit edilmesine yönelik bugüne kadar birçok alanda önemli çalışmalar yürüten, Birleşmiş Milletler Uluslararası Uyuşturucu Kontrol Kurulu Eski Başkanı, Adli Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy çalışmalarını artık davranış bilimleri alanında tematik eğitim veren Üsküdar Üniversitesi’nde yürütecek.
 
Üsküdar Üniversitesi Şiddet ve Suçla Mücadele Araştırma ve Uygulama Merkezi (ŞİDAM) Mayıs 2012 tarihinde, giderek artan çocuk istismarı ve ihmali, engelli ve yaşlı istismarı ve ihmali, şiddet, saldırganlık, uyuşturucu ve intihar eğilimleri karşısında çocukların ve ailenin korunmasını güçlendirecek sosyal politikalar geliştirilmesine katkıda bulunmak, şiddeti, suçu aile, okul ve diğer sosyal ortamlarda oluşmadan önlemek amacıyla çalışmalar yürütmek üzere kuruldu. Prof. Dr. Sevil Atasoy ŞİDAM’da, son dönemlerde artan suç oranları ve suç türlerini önleme ve öngörüye dayalı polislik adına yeni projeler üzerinde çalışacak. Atasoy aynı zamanda rektör danışmanı olarak da görev yapacak.


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)