adscode
adscode

Rektör Öğrencileri İçin Otobüse Bindi

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, üniversite öğrencilerinin şehir içi halk otobüslerinde yaşadığı sıkıntıları yerinde görmek için otobüsle üniversiteye gitti.

Rektör Öğrencileri İçin Otobüse Bindi
Türkiye'den Haberler
Halk otobüsüne binen Rektör Uçar, Bozok Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Davut Kirazlı'dan bilgi aldı. Öğrencilerin sıklıkla yaşadığı ulaşım problemlerini çözüme kavuşturmak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Uçar, ulaşım sorunun takipçisi olduklarını ve sıkıntının en kısa sürede çözüme kavuşturulması için üzerlerine düşen her şeyi yapacaklarını vurguladı.

Sosyal medyada öğrencilerin konuyla ilgilenmediği yönünde eleştirilerine maruz kaldığını ifade eden Uçar, "Gerek RİMER (Rektörlük İletişim Merkezi) uygulamamızda gerek yurt ziyaretlerimizde ve gerekse sıkıntıları yerinde görme noktasında bu konulara ne kadar duyarlı ve takipçi olduğumu biliyorsunuz. Şehir içi özel halk otobüslerinin yolcu kapasitesi olsun durak ve güzergahları olsun bizim görev ve sorumluluk alanlarımızın dışında. Ama takdir edersiniz ki biz bu sınırı aşarak öğrenciler için çabalıyoruz" diye konuştu.
Rektör Uçar öğrencilere, "Bizler sizler için varız. Ama sizlerden de ricam üsluplarımıza dikkat edelim. Otobüste bağırarak hiçbir çözüm üretemezsiniz. Burada hiç kimsenin tek başını problemi çözme yetkisi söz konusu değil. Valilikle ve Belediye Başkanı ile bu konu üzerinde sıkça bir araya gelip görüşlerimizi ifade ediyoruz" dedi.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)