adscode
adscode

Rüyada Hamile Görmek Nasıl Tabir Edilir?

İnsanlar için görülen rüyanın tabirini öğrenme önemli bir ihtiyaçtır.

Rüyada Hamile Görmek Nasıl Tabir Edilir?
Türkiye'den Haberler
İnsanlar için görülen rüyanın tabirini öğrenme önemli bir ihtiyaçtır. Zira rüyalar kimilerine göre bir şifredir ve bu şifrenin bulunması yahud çözülmesi gerekmektedir. Lakin unutulmamalıdır ki gördüğümüz rüyalar hakikatın kendisi değildir. Fakat görülen bu görüntüler tabir ettirilmek suretiyle içine girilip, hakikat ile arasındaki bağ veya şifre çözümlenebilir. Bunu da ehil insanlara yaptırmak gereklidir. Kaldı ki rüyayı gören şahsın kendisi ve içinde bulunduğu hal ve zaman hesaba katılarak rüya yorumlanmalıdır. Aynı zamanda rüyayı tabir eden de önemlidir. Bu hususta kendine güvenilir insanlar tercih edilmesi önem arz etmektedir.

Rüya tabirleri genelde İslami cihetle ele alınmaktadır. Bunun için teşkil edilmiş olan islami rüya tabirleri çalışması da bize kaynaklık edecek türden önemli bir yorum merkezidir. Konumuza başlık olarak attığımız hususta da bu çalışmadan faydalandığımızı ayrıca not edelim. Bu kaynaktan aldığımız ve bizim için şifre vazifesi gören bir konuya açıklık getirmek istiyoruz. O da rüyada kendisini hamile gören kimsenin durumudur. Peki rüyasında kendisinin hamile yani gebe olduğunu görenin durumu nasıl yorumlanır?

Rüyada kendini hamile görmek çalışması bize bu konuda önemli ipuçları vermektedir. Rüyada hamile olduğunu görmek, o kişinin paraya, mala mülke kavuşacağı şeklinde tabir edilmektedir. Eğer rüyasında gebe kaldığını gören erkek ise o kişi büyük bir üzüntüye gark olacak şeklinde tabir edilmektedir. Bu hususta bilgilerden bir kısmı (Ebu Said el-Vaiz) der ki, kadın erkek farketmez rüyasında kim gebe kaldığını görürse o kişinin hamile karnının büyüklüğü ölçüsünde dünya nimetleri ve mala nail olacağına yorumlanır demektedir. Kirmani ise, benzer şekilde yorumlamakta ve kişinin gebe olduğunu görmesinin malının artacağına dalalet ettiğini söylemektedir.

Rüyada bir hamile kadın görmenin, çocuk sahibi olmaya işaret olduğu belirtilmektedir. Hamile kadının kapısının önünde oturmak  ise yakında müjdeli haber alacağına dalalet eder denmektedir. Yine rüyada hamile birisiyle karşılaşmanın aile içi veya aile dışı (işyerinde) sizi çeşitli süprizlerin beklediği şeklinde yorumlanmaktadır. Genel itibarıyla bakıldığında hamile olduğunu görmek iyi yorulmakta ve önemli bir işin olacağı, dünya nimeti ve mala kavuşulacağı, sevindirici haber alınacağı gibi tabirler yapılmaktadır. Bu hususta daha fazla detaya ulaşmak isterseniz faydalandığımız aşağıdaki kaynak çalışmaya bakmanızı önermekteyiz. Hepinize güzel tabir edilebilecek rüyalar temennisiyle...

Kaynak: islamiruyatabirleri.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)