adscode
adscode

Sadece Üniversitelilere Yönelik Türkiye'nin İlk Modellik Yarışması İçin Kayıtlar Başladı!

Sadece üniversiteli gençlere yönelik olarak Türkiye’de düzenlenen ilk ve tek modellik yarışması olan “Best Model of Universities”, duruşu, genel kültürü ve stiliyle tüm Türkiye’ye örnek olacak modelleri…

Sadece Üniversitelilere Yönelik Türkiye'nin İlk Modellik Yarışması İçin Kayıtlar Başladı!
Etkinlikler
Koreografisi ve kamp dönemi yönetimi Öner Evez tarafından gerçekleştirilecek olan “Best Model of Universities”, üniversitede eğitimini aldığı mesleği haricinde profesyonel olarak modellik yapmak isteyen ve keşfedilmeyi bekleyen gençlere kendini gösterme fırsatı sunuyor. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde üniversiteyi yeni kazanan veya hali hazırda üniversite öğrenimi gören yabancı pasaportlular dâhil tüm gençlerin katılımını hedefleyen yarışmaya 12 Eylül tarihine kadar  HYPERLINK "https://bmuturkey.com/" https://bmuturkey.com/ adresi üzerinden başvuru yapılabiliyor.  


Türkiye ve KKTC’de sadece üniversite eğitimi gören veya üniversite eğitimine yeni başlayacak olan gençlere yönelik düzenlenen ilk ve tek modellik yarışması olan “Best Model of Universities”e kayıtlar başladı. Kısa sürede Türkiye çapında 1000 âdeti aşkın üniversitelinin katılım için başvurduğu “Best Model of Universities”, duruşu, genel kültürü ve stiliyle farklılığını ortaya koyacak gençlere profesyonel olarak modellik mesleğine adım atmaları için önemli bir platform özelliği taşıyor.

Koreografisi ve kamp dönemi yönetimi Öner Evez tarafından gerçekleştirilecek olan “Best Model of Universities”, üniversitede eğitimini aldığı mesleği haricinde profesyonel olarak modellik yapmak isteyen gençlere kendini gösterme fırsatı sunuyor. “Best Model of Universities”e katılmak isteyen üniversiteli gençler, 12 Eylül tarihine kadar  HYPERLINK "https://bmuturkey.com/" https://bmuturkey.com/ adresi üzerinden başvuru yapılabilecekler.



 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)