adscode
adscode

Sağlıklı Bir Hayata Ersağ ile Uyanın

Hepimiz hemen hemen her gün temizlik malzemeleri, şampuanlar, saç kremleri ya da diş macunu gibi ürünler kullanıyoruz.

Sağlıklı Bir Hayata Ersağ ile Uyanın
Türkiye'den Haberler
Bu ürünlerin ne kadar sağlıklı olduğu bilgi sahibi miyiz? Pek çok üniversitenin araştırma bölümü günlük hayatta kullandığımız ürünlerin ne kadar sağlıklı olduğu hakkında deneyler yapmış ve bu ürünlerin çok büyük bit kısmında, kanser yapıcı maddelere rastlamıştır. Doğal olarak, her gün elimizin altında olan ve sıkça kullandığımız ürünleri bizlerin ve çocuklarımızın sağlığını tehdit etmektedir. Bu nedenle insanların çok büyük bir kısmı, bitkisel olarak üretilen ürünler kullanmaya yönelmiştir.

Ersağ sizlere, aradığınız doğallıkta ve kalitede ürünler sunmayı amaç edinmiş olan bir firmadır. 2006 yılından beri kozmetik, temizlik ürünleri, takviye gıdalar ve tekstil ürünlerinin satışını üstlenen firma, ürünlerinin üretimini kendisi yapmaktadır. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi verelim;

Ersağ ürünleri nasıl üretiliyor?

Firmanın sahip olduğu ürünler, tamamen hijyenik koşullarda ve son teknolojik ekipmanlar kullanılarak üretilmektedir. Firma, üretim aşamasında görevlendirmiş olduğu her bir personelinin, kendi alanında uzman olmasına dikkat etmektedir. Bu sayede üretimlerini kaliteli olarak gerçekleştirir. Ürünlerin Türkiye’de üretiliyor olması ve uluslararası kalite standardında üretilmesi de ayrı bir avantajdır.

Firmanın ürünlerinde hiçbir kimyasal madde bulunmuyor. Özellikle doğadan yok olmayan ve hem çevrenin hem de insanların sağlığını tehdit eden fosfat, kurşun, silikon gibi maddelerin yer almaması, ürünleri cazip hale getiriyor. Tamamen doğal olarak üretilen bu ürünlerin sahip olduğu Helal sertifikası da, bitkisel olduğunu ve bitki özlerinden üretildiğini kanıtlıyor.

Firma, kaliteli şartlarda kaliteli üretim gerçekleştirdiği için ISO 9001 ve ISO14001 belgelerine sahiptir. Yurt dışından gelen bağımsız denetleme kuruluşları tarafından yapılan kontrollerde ise tam not almayı başarmıştır.

Firmanın sahip olduğu ürünlerin bir diğer özelliği ise kulanım ömrünün uzun olmasıdır. Çünkü ürünler konsantre olarak üretilmektedir ve diğer markaların ürünlerine oranla, daha uzun süre kullanılabilir.

Yeni bir kazanç sistemi;

Firma, doğal ve sağlıklı ürünleri ile birlikte, kullanıcıları için ek gelir imkanı da sunmaktadır. Hem yapacağınız alışverişlerden hem de sisteme kayıt edeceğiniz üyelerden para kazanabileceğiniz Ersağ üye sisteminin detaylarını öğrenebilmek için https://www.ersaguyeolun.com/ adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)