adscode
adscode

"Sağlıklı nesiller yetiştirmek için “Güçler Birliği”"

Mektebim Koleji ve Türkiye Voleybol Federasyonu, çocukların ve gençlerin sosyal, fiziksel ve duygusal başarılarını arttıracak yönde geliştirilerek hayata geçirilecek projeler için işbirliği kararı aldı.…

"Sağlıklı nesiller yetiştirmek için “Güçler Birliği”"
Özel Okullar
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil ve Mektebim Koleji Kurucusu Ümit Kalko'nun imzaladığı işbirliği protokolü kapsamında, çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması, voleybolun geniş kitlelere yayılması, anaokulundan itibaren eğitimin içine sporun entegre edilmesi, tesis ve ortak proje çalışmaları yürütülecek. Ayrıca anlaşma kapsamında 4 yıl süreyle Türkiye Voleybol Federasyonu'nun belirleyeceği Milli Takım Sporcularına Mektebim Koleji tarafından %100 eğitim bursu imkânı sağlanacak.
 
İmza Töreninde konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, "Mektebim Koleji olarak spora ve özellikle de voleybola verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren sporun herhangi bir branşıyla tanışması gerekiyor. Bedensel, ruhsal ve fiziksel gelişimleri açısından bu çok önemlidir. Maalesef ülkemizde bu anlamda bir bilinç henüz oturmuş değil. Çocuklarımızın sporlar tanışmasında ailelere ve eğitim kurumlarına büyük rol düşüyor. Sizlerle bugün imzaladığımız bu işbirliği anlaşması, hem kendi okullarınızda hem de toplumun her kademesinde spora gösterilecek ilgiye katkı sağlayacaktır" dedi.
 
Tören öncesi imzalanan anlaşmadan dolayı mutluluğunu dile getiren Mektebim Koleji Kurucusu Ümit Kalko ise "Biz, Mektebim Koleji olarak büyük bir sorumluluk taşıyoruz. En başta çocuklarımıza sonra ailelerine, topluma ve tabi ki ülkemizin geleceğine katkı sunmak zorundayız. Kurum olarak tüm kampüslerimiz, çocuklarımızın ve gençlerin fiziksel gelişimine uygun alt ve üst yapı olanaklarıyla hazırlanıyor. Fiziksel gelişimleri duygusal gelişimlerini de etkilediğinden sporun başarılarında yeri büyük olacaktır. Kampüslerimiz de kurduğumuz farklı branşlarda takımlarımız var ama özellikle bu yıl ilk kez kurulan iki farklı kampüsümüzdeki bayan voleybol takımlarımız yüzümüzü güldürdü ve başarı elde ettiler. Biz başta voleybol olmak üzere imkânlarımız doğrultusunda spora destek olmaya devam edecek ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışacağız" dedi.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)