adscode
adscode

Yeni Nesil Mobil Konkasör Tesisleri Fabo Makina’da

Ülkemizde birçok şantiye sahası ekipmanları üreten firma faaliyet göstermekte ve her gün yenileri eklenmektedir.

Yeni Nesil Mobil Konkasör Tesisleri Fabo Makina’da
Türkiye'den Haberler

Ülkemizde birçok şantiye sahası ekipmanları üreten firma faaliyet göstermekte ve her gün yenileri eklenmektedir. Ancak deneyimli ve kaliteli olanların parmak ile sayılacak kadar az olduğunu üzülerek belirtmek isteriz. Bunun sebepleri ve çözüm önerileri konusunda, sektörün en iyisi ve lideri olan Fabo Makina yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdik ve görüşmemizi siz değerli takipçilerimize sunduk. İlginizi çekeceğini umarak röportajımızı sizlerle paylaşıyoruz.

Kaç yıldır faaliyet gösteriyorsunuz ve sizi sektöründe en iyi yapan özellikler neler?

                  Firmamız 2010 yılında İzmir’de kurulmuş olup, kırma eleme ve mobil konkasör üretiminde hizmet vermektedir. Birçok firmada olmayan CE, İSO 9001 ve 2010 standartlarına sahip olmamız yanı sıra yedek parça ve servis kalitesi sayesinde göstermiş olduğumuz performans bizlerin başta tahmin bile edemediği noktalara kendiliğinden taşıdı. Daha kuruluş aşamasında İzmir genelinde tanınsak yeter şeklindeki politikamız, çok kısa bir zamanda revize edilerek Avrupa’nın en iyisi olma şeklinde değiştirilmiştir. Fabo makina olarak bugüne kadar satışını yapmış olduğumuz hiçbir üründen olumsuz eleştiri almadık ve bu sayede kısa sürede tanındık. Bunun yanı sıra biz her zaman dürüstlüğün en önemli reklam olduğunu söyleriz. Hiçbir zaman hileli işlerin içerisinde olmadık. Özellikle kalitesiz ürün satarak müşteriyi yedek parça satın almaya zorlamadık. Bu nedenle prestij kendiliğinden geldi.

Hangi makinaları üretiyorsunuz?
Taş kırma ve eleme tesisleri, mobil eleme yıkama tesisleri,  mobil konkasör tesisleri, mobil sekonder darbeli kırıcılar, mobil çeneli kırıcılar, paletli konkasör, titreşimli besleyici bunkerler, primer ve sekonder darbeli kırıcılar, kübikser ve çeneli kırıcılar, tersiyer kırıcılar, dik milli kırıcılar, titreşimli elekler, konveyör bantlar, mobil konkasör tesisleri, beton santrallleri, asfalt plent ve mekanik plent tesisleri ve tümüne ait yedek parçaların üretimini yapmaktayız.

Avrupa’da ne durumdasınız
Başlarda yukarıda da belirttiğimiz gibi Avrupa ve Dünya pazarına girmek gibi bir hedefimiz yoktu. Ancak müşterilerimizin yoğun ilgisi ve ar-ge çalışmalarına yapmış olduğumuz yatırımlar sayesinde 2. yılımızdan itibaren girmiş olduğumuz Avrupa pazarında en iyiler arasına girmeyi başardık. Ancak bu bizim için yeterli değil ilk hedefimiz Avrupa’nın en iyisi, sonrasında sorunsuz şantiye sloganı ile Dünyanın en iyisi olmak.

Fabo Makine ürünleri ve firma hakkında detaylı bilgi için http://www.fabo.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)