adscode
adscode

Samsung Galaxy S6 Ailesine Yeni Üye!

Telefon devi Samsung’un yeni modeli Galaxy S6’nın fiyatı ve özellikleri belli oldu.

Samsung Galaxy S6 Ailesine Yeni Üye!
Bilim Teknoloji
Oldukça yüksek bir fiyat ile karşımıza çıkan Galaxy S6’nın üst seviye olması nedeni ile kullanıcılar tarafından istenen bir cihaz olması gayet normal karşılanıyor.

Teknoloji ve telefon devi Samsung’un dev modeli 2.500 liradan başlayan fiyatlar ile karşımıza çıkmaya başladı. Fiyat olarak oldukça yüksek olan cihazın özellikleri ile üst seviye bir cihaz olması nedeniyle kullanıcılar tarafından kabul görmekte. Operatörler bu cihazı farklı paketler ile uygun fiyata satmaya başlamış durumda.

Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge ile birlikte belki de dikkatleri üzerine en fazla çeken cep telefonu üreticisi oldu. Ancak Samsung’un bununla yetinmesi elbette beklenmiyor. Gelen yeni haberler arasında; Samsung’un öncelikle Çin pazarına sunacağı çift SIM girişli bir Galaxy S6 modeli ortalarda dolaşmaya başladı. Bu cihaz hakkındaki bilgiler daha net bir hal almaya başladı.

Telefon devi Galaxy S6, S6 Edge ve S6 Active’in yanına dördüncü bir S6 modelini koymaya hazırlanıyor. Cihazın özellikleri ve onun biraz daha pahalı kavisli modeli olan S6 Edge’den sonra seriyi iki yeni modelle daha süsleme niyetinde.

Galaxy S6’nin fiyatı önemli bileşenleri oluşturan 5.1 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlükte Super AMOLED ekran ve 64-bit sekiz çekirdekli Exynos 7420 işlemciyi barındırıyor. 3G LPDDR4 SDRAM ve UFS 2.0 teknolojisini kullanan cihaz 32GB NAND Flash Samsung tarafından üretildi.

Ekran teknolojileri konusunda ileri bir firma olmasına rağmen dokunmatik ekran denetleyicisi donanımı Çinli STMicroelectronics firmasının kapısını çalmış durumda. Galaxy S6’nin ayrıca Broadcom firmasına ait GLONASS, InvenSense firmasına ait Jiroskop + ivme ölçer, Maxim firmasına ait ses amplifikatörü, Wolfson firmasına ait WB1840 adlı ses işlemcisi, Texas Instruments kablosuz şarj yongası ve Skywork tarafından ise anten anahtarı tedarik edilmiş durumda.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)