adscode
adscode

Samsung Hız Kesmiyor İşte Yeni Modeller

Samsung tarafından patentleri alınan yeni cihazlar hakkındaki bilgilerin internete sızdırılması, Galaxy H1 ve Galaxy H7’nin gün yüzüne çıkmasını sağladı.

Samsung Hız Kesmiyor İşte Yeni Modeller
Bilim Teknoloji
Geçtiğimiz yıl istediği sonuçları alamadığı akıllı telefon pazarındaki liderliğini geri kazanabilmek için sıkı bir çalışma yürüten Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu amacına ulaşmak için yeni akıllı telefon serileri hazırlamaya devam ediyor. 2015 yılında Galaxy A, Galaxy E ve Galaxy S serisinden yeni telefonlar piyasaya süren Samsung, şimdi de Galaxy H serisi için kolları sıvadı.

Samsung tarafından patentleri alınan yeni cihazlar hakkında ilk detayların internete sızdırılması, Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy H1 ve Galaxy H7 adlarını taşıyan iki yeni akıllı telefon için gerekli onayları aldığını gösterdi. Galaxy H serisinin bu ilk üyeleri hakkında şu ana kadar herhangi bir detay ortaya çıkmamış olsa da, Samsung’un son dönemdeki politikaları göz önüne alındığında bu yeni serinin de orta seviye akıllı telefonlardan oluşması bekleniyor.

İlk olarak Güney Kore’de satışa sunulacak olan Galaxy H1 ve Galaxy H7’nin çıkışı için ise bir süre beklememiz gerekecek gibi görünüyor. Zira şu aralar yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S6’nın çıkışına odaklanmış olan Samsung’un bu süreçte ikinci bir telefon piyasaya sürmesi beklenmiyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)