adscode
adscode

Samsung Z2 için çalışmalara başlandı

Samsung, Tizen işletim sistemini kullanan ilk akıllı telefonuyla başarılı bir satış grafiği yakalamasının ardından Samsung Z2 için çalışmalara başladı.

Samsung Z2 için çalışmalara başlandı
Bilim Teknoloji
Android’e alternatif arayışları sırasında kendi bünyesinde geliştirdiği Tizen işletim sistemini akıllı telefon pazarına bir türlü kabul ettiremeyen Güney Koreli teknoloji devi Samsung, iptal ettiği birçok projenin ardından nihayet Samsung Z1’le muradına erdi ve Tizen işletim sistemini kullanan ilk akıllı telefonu piyasaya sürmeyi başardı.

Oldukça düşük donanımsal özelliklere sahip olan ve genel kullanıcı kitlesi tarafından tanınmayan bir işletim sistemi kullanan Samsung Z1’den beklentiler oldukça düşük olsa da, düşük maliyetiyle gelişmekte olan pazarlardaki kullanıcıları etkileyen Samsung Z1 bu beklentilerin üstüne çıkardı ve Tizen işletim sisteminin de başarılı olabileceğini gösterdi.

Yaşanan tüm aksaklıklara rağmen başarılı bir çıkış yapan Tizen işletim sisteminin bu başarısından cesaret alan Samsung, işletim sistemini kullanan yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazır görünüyor. Firmaya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler Güney Koreli teknoloji devinin Samsung Z2 için çalışmalara başladığını ve Tizen işletim sisteminde yapılan geliştirmeler sonrası yeni telefonun daha yüksek donanımsal özelliklere sahip olabileceğini gösterdi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)