adscode
adscode

Samsung’dan Galaxy Note 4 açıklaması!

​Telefon devi Samsung’dan yeni nesil akıllı telefonu Galaxy Note 4’te tespit edilen üretim hatası hakkında açıklama geldi.

Samsung’dan Galaxy Note 4 açıklaması!
Bilim Teknoloji
Güney Koreli telefon devinin yeni nesil akıllısına yoğun bir ilgi olduğu ve cihazın kısa süre içerisinde stokları erittiği belirtiliyor.

Samsung’un yeni nesil telefonu Galaxy Note 4 Güney Kore’de satışa sunulurken, gelen haberler arasında cihaza olan talebin oldukça yüksek olduğu. Kısa süre içerisinde stokları eriten cihaz satışları sayesinde şirketin yüzü gülse de, Galaxy Note serisinin yeni üyesinin ilk parti üretiminde tasarımsal bir sorun ortaya çıktı. Kullanıcılar tarafından gelen görüntülerde bu sorun net bir şekilde belirtildi.

Galaxy Note 4’ün metal çerçevesi ve ekranı arasında ciddi bir boşluktan söz eden kullanıcılar, bu boşluktan bir kağıt ya da kartvizitin rahatlıkla geçtiğinden bahsetmişti. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haber ile duyurduğumuz bu sorun için Samsung cephesinden yanıt geldi.

Mobil cihazlarda neredeyse hiç rastlanmayan bu durum telefon devi Samsung’a göre sorun teşkil etmiyor. Şirketten bir yönetici tarafından yapılan resmi açıklamada, “Bildirilen sorun Galaxy Note 4’ün işlevselliğini ve kalitesini etkilemez. Galaxy Note 4 sıkı üretim ve kalite kontrol standartları eşliğinde müşterilere sağlanıyor” ifadesi yer aldı.

Ekim ayı içerisinde 140’tan fazla ülkede satışa sunulacak olan Galaxy Note 4’te bir sorun olup olmadığını sonraki üretim serilerinde göreceğiz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)