adscode
adscode

Samsung’un En Yeni Ürünleri Hangileridir?

Güney Kore firması olan Samsung her geçen gün yeni modeller üretmekte, teknoloji konusunda en fazla güvenilen firmaların başında gelmektedir.

 Samsung’un En Yeni Ürünleri Hangileridir?
Bilim Teknoloji

Samsung teknoloji konusunda en fazla güvenilen firmaların başında gelmektedir. Güney Kore firması olan Samsung her geçen gün yeni modeller üretmektedir. Samsung müşteri hizmetleri tarafından kullanıcılarına her türlü alanda en mükemmel hizmeti sunan firma en son amiral gemisi akıllı telefon modeli Galaxy S9 ve S9 Plus’ı geliştirmiştir.

Kısa adı MWC olan Mobile World Congress 2018 yılı Şubat ayında İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlendi. Mobile World Congress’te ileri teknoloji devi yeni akıllı telefonu modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Tasarımı, özellikleri ile dikkatleri çeken Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus 16 Mart tarihinden itibaren satışa sunulmak için mağazalardaki yerini almış oldu. Çeşitli renkleri bulunan telefonun ülkemizdeki satış fiyatı 4599 TL’dir.

Galaxy S9 Modelinin En Önemli Özelliği Nedir?

Galaxy S9'un 64 GB modelinin 4 bin 599 TL’den satılan modelin en önemli özelliği kamerasında yer almaktadır.

Samsung müşteri hizmetleri yenilenen modelin süper ağır çekim sayesinde saniyede 960 kare yakalayabildiğini söylemektedir.

Galaxy S9, yavaş çekim video çekmek için Super Slow Mo moduna geçmek ve videoyu normal bir şekilde kaydetmek yeterli oluyor. Galaxy S9’da tek kamera bulunurken Galaxy S9 Plus’da çift arka kamera yer almaktadır. Plus’da bulunan çift arka kamera sayesinde bokeh efektlerini yapmak ve bu efekt sayesinde fotoğraflara alan derinliği kazandırmak mümkün olmaktadır. Artırılmış Gerçeklik özelliği bulunan kameralara yenilikler eklenmiştir.

Samsung müşteri hizmetleri Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ın kameralarında iPhone’larda bulunan animojiye benzer AR Emoji özelliği bulunduğunu belirtmektedir. Bu özellikle çekilen resimlere saç ve kıyafet eklemek mümkün olmaktadır. AR Emoji’nin iPhone animojiden en büyük farkı sadece Message ile değil WhatsApp gibi popüler uygulamalarda da kullanılıyor olmasıdır.

Ayrıca yeni modellerde alt ve üstünde yer alan hoparlörler donatılan stereo ses sistemi bulunmaktadır. Stereo ses sistemi sayesinde video ve müzik içerikleri daha kaliteli bir şekilde dinlenebilmektedir. Modelde Bixby bulunmaktadır. Samsung’un dijital asistanı olan Bixby ile kamerayı bir metin üzerine tuttuğunuzda bu metin algılanıyor ve Google Tercüme'de olduğu gibi çeviriyi yapıyor. Galaxy S9’un ekranı 5.8 inç, S9+ ise 6.2 inç olup modelin Mercan Mavisi, Gece Siyahı, Lila ve Titanyum Grisi olmak üzere dört farklı renk seçenekleri bulunmaktadır.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)