adscode
adscode

Seçil Öğretmen; 'İnfaz edildim. Hakkımı helal etmiyorum'

Seçil öğretmen Recep Tayyip Erdoğan’a yumurta attığı iddiasıyla meslekten men edildi. Seçil öğretmen, "Bir şey yapmadan infaz edildim. Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Seçil Öğretmen; 'İnfaz edildim. Hakkımı helal etmiyorum'
Türkiye'den Haberler
Beden eğitimi öğretmeni Seçil Esmanur Erdem (42), 22 Kasım 2013’te dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği ve konvoyuna yumurta attığı iddiasıyla meslekten ihraç edildi. Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu’nun kararının ardından Hürriyet’e konuşan Erdem, hayatını altüst eden geceyi zaman zaman sesi titreyerek anlattı.

BENİ YEM OLARAK SEÇTİLER

Ben bu ülkeye 18 yıl emek verdim, hizmet ettim. Alnımın akıyla öğrencilerimin, ailemin karşısına çıktım. İşimi her zaman en iyi şekilde yapmak için çalıştım. Bana yapılan bu haksızlığın Allah katında da yeri yok. Kul hakkından, dinden imandan bahsedenlerin benden aldıkları ahla yerlerde sürüdüklerini görmek istiyorum. Kimseye hakkımı helal etmiyorum. Korumalar, ‘Biz bir öğretmen yakaladık’ diyebilmek, devlet memurlarına aba altından sopa gösterebilmek için beni yem olarak seçti. Çığlık çığlığa ‘Ben suçsuzum’ diye bağırsam da herkes inanmak istediğine inanacak. Koruma görevlilerinin linç kampanyasının kurbanı oldum.”

Haberin Devamını Okumak İçin Tıklayın!

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)