adscode
adscode

Selçuk Pehlivanoğlu: "Bu meşale hiç sönmeyecek"

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu: “Bu meşale hiç sönmeyecek”

Selçuk Pehlivanoğlu: "Bu meşale hiç sönmeyecek"
Vakıf ve Dernekler
Atatürk'ün önderliğinde, O'nun çağdaş eğitim vizyonu doğrultusunda hayata geçirilmiş bir Cumhuriyet projesi olan Türk Eğitim Derneği'nin Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, aramızdan ayrılışının 77. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün yaktığı meşaleyi geleceğe taşımak için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak şöyle devam etti:

"Ölümünün 77. yılında Ata'yı saygı ve özlemle anarken, Türkiye'yi yüksek kalkınmışlık düzeyine çıkaracak çağdaş bilgilerle donanmış bireylerin yetişmesi için O'nun önderliğinde kurulan Türk Eğitim Derneği mirasının bir parçası olmanın gururunu yaşıyoruz. 'Eğitimdir ki bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum halinde yaşatır veya bir milleti kölelik ve yoksulluğa terk eder' sözleriyle de açıkça belirttiği gibi Mustafa Kemal Atatürk, eğitimi her zaman özgürlüğün teminatı ve kalkınmanın anahtarı olarak görmüştür.

Türk Eğitim Derneği olarak, Ulu Önder'in yaktığı meşalenin geleceğimizi de aydınlatacağına olan inancımızla, eğitim alanındaki çalışmalarımızı 87 yıldır O'nun çizdiği misyon çerçevesinde sürdürüyoruz. Ulu Önderimiz Atatürk ve onun bize kazandırdığı değerler, gelecek nesillerde yaşayacaktır. Atamızı şükran ve saygıyla anıyoruz. "

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)