adscode
adscode

Şerit Led | Şerit Led trafosu - Benzersiz Hizmet

Ledlerin biraraya gelerek oluşturduğu düşük enerji ile birlikte yüksek performans sunan şerit halinde dizilmiş led topluluğudur.

Şerit Led | Şerit Led trafosu - Benzersiz Hizmet
Türkiye'den Haberler

Şerit Led | Şerit Led trafosu - Benzersiz Hizmet

Şerit Led Nedir?

Ledlerin biraraya gelerek oluşturduğu düşük enerji ile birlikte yüksek performans sunan şerit halinde dizilmiş led topluluğudur. Şerit led ve diğer ürünlerimize web sitemizden anlaşmalı banka kartlarına özel 6 taksit imkanının yanında kapıda ödeme ile sahip olabilirsiniz.

Kullanılan ledlerin özellikleri;

  • Piyasadaki diğer aydınlatma ürünlerinden daha fazla güvenilirlik ve uzun kullanım imkanı sağlar.
  • Düşük enerji tüketimi ile yüksek performans sağlar.
  • Sağlam ve suya dayanıklıdır.
  • İnceliği ve ergonomik boyutu ile kullanılan alanda yer tasarrufu sağlar ve istediğiniz yere rahatlıkla uygulanabilir.
  • Ürün tek merkezden aydınlatır yüksek lümenli 1. Sınıf Pcb malzemeden üretilmiştir.
şerit led
Şerit led trafosu

Led trafosu nedir?

Aydınlatma ürünlerinden biri olan şerit ledlerin kullanımı için ihtiyaç duyduğu gücü sağlayan üründür. Ürünümüz iki çeşittir 12V kalın kasa ve 12V ince kasa.

Nerelerde kullanılır?

Ledlerin kullanım alanlarına yönelik herhangi bir sınırlama yoktur ve hayal gücünüze bağlı olarak dilediğiniz yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Genel olarak mutfak, banyo, bahçe, dekorasyon, aydınlatma vs. gibi yerlerde kullanılmaktadır. Ledleri uygulamak için arkadasında yapışkan yüzeyi tutan jeletini çıkartarak uygulamak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz. Ledlerin sorunsuz şekilde çalışabilmesi için ürününüzün voltajına uygun Şerit led trafosu kullanmanız gerekmektedir.

3 çipli şerit led fiyatları

Üretici firma olmamızın getirdiği avantaj ile birinci sınıf ürünleri işcilik dahil piyasanın en iyi fiyat ve fırsatlarıyla müşterilerimize sunuyoruz.

Led çeşitleri

Kullanım amacına göre değişkenlik gösteren ledler dış mekan şerit led ve iç mekan şerit led olmak üzere ikiye ayırabiliriz.

Ledgelsin.com neler yapar?

Firmamız birinci sınıf garantili Kayan yazı olarak bilinen Led tabela, Wallwasher, Led ekran, Cnc kasa, Şerit led, Şerit led adaptörü, Led projektör ve araç gereçlerini üretmektedir. Üretimini yaptığımız bu ürünlerin ithalatını yaparak ülkemize değer katıyor ve emin adımlarla ilerlediğimiz aydınlatma sektöründe en çok tercih edilen marka olarak hafızalara kazınıyoruz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)