adscode
adscode

SEV'den bir ilk: Uluslararası kariyer sitesi

Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV), Türkiye’de bir ilke imza attı.

SEV'den bir ilk: Uluslararası kariyer sitesi
Vakıf ve Dernekler
Ulusal ve uluslararası yöneticiler, idareciler ve birçok farklı branşta İngilizce dilinde eğitim veren öğretmen istihdamına yönelik kurulan web sitesinde; dünyanın dört bir yanındaki eğitimciler, www.teachabroadturkey.com adresine CV’lerini yükleyerek iş başvurusunda bulunabiliyor.

Site, sadece iş başvurularına olanak tanımakla kalmıyor, Türkiye’nin tanıtımına da katkıda bulunuyor. Sitede, SEV’e bağlı okulların bulunduğu İstanbul, İzmir ve Tarsus’taki tarihi ve turistik mekanlar hakkında bilgiler yer alıyor. Ayrıca SEV Okulları’nda çalışan yabancı öğretmenlerin neden Türkiye’yi seçtiklerini anlatan videolara da ulaşılabiliyor.

Türkiye’nin iki asra yakın köklü geçmişi bulunan eğitim kurumu Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV) bir ilke daha imza attı. Türkiye’de daha önce hiç bir eğitim kurumu tarafından yapılmamış farklı bir uygulamayı hayata geçiren SEV, ulusal ve uluslararası okul yöneticileri ve birçok farklı branşta İngilizce dilinde eğitim veren öğretmen istihdamına yönelik olarak insan kaynakları sitesi kurdu. Dünyanın dört bir yanındaki eğitimciler,  www.teachabroadturkey.com sitesine CV’lerini yükleyerek iş başvurusunda bulunabiliyor. SEV’e bağlı hizmet veren Üsküdar Amerikan Lisesi, İzmir, Tarsus ve SEV Amerikan Kolejleri ile SEV İlköğretim Kurumları’nda çalışmak isteyen eğitimciler, www.teachabroadturkey.com sitesi üzerinden CV’lerini paylaşabiliyorlar.

TÜRKİYE’NİN TANITIMINA KATKI

SEV’in kurduğu ve Türkiye’de bir ilk olan uluslararası insan kaynakları sitesi sadece iş başvurularına olanak tanımakla kalmıyor, Türkiye’nin tanıtımına da katkıda bulunuyor. Tamamen İngilizce olan web sitesinde, SEV Okulları hakkında bilgilerin yanı sıra okulların bulunduğu şehirler (İstanbul, İzmir ve Tarsus) hakkında kapsamlı bilgiler, öğretmenlere yönelik uluslararası profesyonel gelişim seminerleri hakkında bilgiler, açık pozisyonlar, CV yüklenebilecek ve başvuru yapılabilecek alanlar bulunuyor.

“NEDEN TÜRKİYE’Yİ SEÇTİM?”

Sitede; SEV’e bağlı İzmir, İstanbul ve Tarsus’taki okullarda görev yapan yabancı öğretmenler neden Türkiye’yi seçtiklerini anlatırken, İzmir, İstanbul ve Tarsus’ta gezilebilecek tarihi mekanlar, müzeler, geleneksel Türk yemekleri, tarihi hamamlar, pazar yerleri, gidilebilecek restoran ve kafeler gibi bir çok konuda bilgi ve deneyimlerini de paylaşıyorlar.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)