adscode
adscode

Sihirli Mikrofon Ödülleri’nde Oylama Başladı

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sihirli Mikrofon Ödülleri’nde mikrofonun sihirli sesleri için oylama başlamış durumda.

Sihirli Mikrofon Ödülleri’nde Oylama Başladı
Etkinlikler
Şişli Meslek Yüksekokulu’nun bu yıl ikincisine ev sahipliği yaptığı Sihirli Mikrofon Ödülleri, radyoseverleri beğendikleri radyoları ve radyocuları ödüllendirmeye davet ediyor. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve radyoların duayen ve sevilen isimlerinin yanı sıra Hande Yener, Mustafa Sandal, Gökhan Özen, Okan Bayülgen gibi isimlerin de ödüllendirildiği törende bu yıl da birçok dalda radyoculara ödül verilecek.

26 Mayıs 2014 Pazartesi günü Şişli Kent Kültür Merkezi’nde düzenlenecek ödül gecesinde yılın radyocuları ve radyoları ödüllerini alacak. Mikrofonun sihirli seslerini ödüllendirmek isteyen radyo dinleyicileri, 20 Mayıs 2014 tarihine kadar www.sihirlimikrofon.org adresinden ankete katılarak oy kullanabilir ve beğendikleri radyo ve radyocuları destekleyebilirler.

2.Sihirli Mikrofon Ödülleri’nde “Yılın En İyi Pop Radyosu, “Yılın En İyi Talk(Konuşan) Radyosu, “Yılın En İyi Halk Müziği Radyosu”, “Yılın En İyi Haber Radyosu”, “Yılın En İyi Spor Radyosu”, “Yılın En İyi Yabancı Müzik Radyosu”, “Yılın En İyi Arabesk Radyosu”, “Yılın En İyi Slow Müzik Radyosu”, “Yılın En İyi Tematik Radyosu”, “Yılın En İyi Radyo Show Programcısı, “Yılın En İyi Radyo Haber Spikeri”, “Yılın En İyi Radyo Konuk Programı”, Yılın En İyi Türkçe Remix Programı”, “Yılın En İyi Üniversite Radyosu”, “Yılın En İyi İnternet Radyosu”, “Yılın En İyi Yerel Radyosu”, “Yılın En İyi Radyo Televizyon Sunucusu”, “Yılın En İyi Şiir-Edebiyat Programı”, “Yılın En İyi Radyo DJ’i” olmak üzere toplam 19 kategori bulunmakta.








Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)