adscode
adscode

Sınavın Tozunu Attılar

15 Mart’ta gerçekleşecek YGS öncesi, Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, YGS Prova sınavı ile öğrencilere büyük heyecan yaşattı.

Sınavın Tozunu Attılar
Özel Okullar
810 aday, 15 Mart’ta düzenlenecek YGS öncesi prova sınavı ile heyecanlarını ve süre kullanma kabiliyetlerini test etti. Nesibe Aydın Eğitim Kurumları’nın düzenlediği prova sınavına, dershanesinin ve okulunun toplam 810 öğrencisi katıldı.

YGS’nin bire bir aynı aşamalarının gerçekleştiği sınavda adaylar, güvenlik görevlilerinin kontrolünden geçerek sınav salonlarına alındı. Sıralarında kendi adlarına düzenlenmiş barkotlu ve resimli sınav kitapçıklarını, optik formlarını kullanan adaylar, 160 sorudan oluşan prova sınavında dakikalar ile yarıştı. Sınav prosedürü ’nün bire bir uygulandığı prova sınavında, kilitli poşetler içerisinde dağıtılan kitapçıklar, kalemler, silgi, kalemtıraş, şeker ve mendilin yanı sıra, gelenekselleşen “Nesibe Aydın Şans Bilekliği” adaylara hediye edildi. 160 dakika boyunca gerçek sınav ortamında gibi ter döken öğrenciler, düzenlenen prova sınavı ile eksik oldukları konuları ve heyecanlarını nasıl kontrol etmeleri gerektiğini test etme imkanı buldu.

2 milyon 126 bin 681 adayın başvuru yaptığı YGS öncesinde, prova sınavı ile dikkatleri çeken Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, sınava katılan öğrencilerinden tam not aldı. Motivasyon desteği veren uygulama sonrasında adaylar, eksik konuların fark edilmesinde ve heyecanlarını yenmeleri konusunda yardımcı olan Nesibe Aydın Eğitim Kurumları’na teşekkürlerini iletti.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)