adscode
adscode

Sinemaseverler dikkat! Bugün 8 film vizyona giriyor

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 8 film vizyona girecek.

Sinemaseverler dikkat! Bugün 8 film vizyona giriyor
Kültür Sanat
Peter Chelsom'un yönettiği ve Asa Butterfield, Britt Robertson, Carla Gugino, Gary Oldman ile B.D. Wong'un oynadığı "Bu Dünyanın Dışında" Mars'ta doğan bir çocuğun hikayesini anlatıyor.

"Güzel ve Çirkin"
Disney'in canlı çekim, klasik animasyon uyarlaması "Güzel ve Çirkin", klasik karakterlerle yeniden izleyici ile buluşacak. Film, bir canavar tarafında kaleye hapsedilen genç, güzel ve özgür Belle'in hikayesini konu alıyor.

Filmde, Belle rolünü Emma Watson, canavar rolünü Dan Stevens, yakışıklı ama sığ bir köylü olan Gaston rolünü Luke Evans, Belle'in babası Maurice rolünü ise Oscar ödüllü oyuncu Kevin Kline üstleniyor.

Ewan McGregor, Stanley Tucci, Audra McDonald ve Emma Thompson gibi başarılı oyuncuların da rol aldığı filmin yönetmen koltuğuna Bill Condon oturuyor.

"Aquarius"
Kleber Mendonca Filho'nun yönettiği filmde Sonia Braga, Maeve Jinkings, Irandhir Santos ile Humberto Carrao oynuyor.

Senaryosu da Kleber Mendonça Filho'ya ait olan ve Cannes Film Festivali'nde yarışan film, altmışında yaşamdan vazgeçmemiş olan Clara adındaki bir kadın ve o kadının yaşadığı toplumun fotoğrafını beyaz perdeye yansıtıyor.

"Ben Ölmeden Önce"
Zoey Deutch, Halston Sage, Logan Miller, Elena Kampouris, Jennifer Beals, Alyssa Lynch ve Kian Lawley'in oynadığı filmin yönetmenliğini Ry Russo Young üstlendi.

Lauren Oliver'ın eserinden sinemaya uyarlanan "Ben Ölmeden Önce", kendi ölümüyle sonuçlanan günü tekrar tekrar yaşamak durumunda kalan genç bir kızın hikayesini anlatıyor.

"Yaşam Kürü"
Gore Verbinski'nin yönetmenliğini üstlendiği "Yaşam Kürü", İsviçre Alplerindeki bir iyileştirme merkezinde gerçekleşen gizemli olayları konu ediniyor.

ABD yapımı dram ve korku karışımı filminin başrollerinde Dane DeHaan, Mia Goth, Jason Isaacs, Celia Imrie ve Adrian Schiller gibi isimler yer alıyor.

"Tatlım Tatlım"
Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Büşra Pekin, Aylin Kontente, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Bülent Emrah Parlak, Çağlar Çorumlu, Fatih Artman ve Serkan Keskin oynuyor.

Erdoğan'ın "Haybeden Gerçeküstü Aşk" adlı kendi oyunundan sinemaya uyarladığı film, aynı partide tanışan dört çiftin hikayesini anlatıyor.

"Kuyu"
Başrollerinde Murat Ercanlı, Oğuzhan Yücel, Dilara Duman, Neman Asgari ve Olgun Tosun'un yer aldığı filmin yönetmenliğini Serdar Bardakçı üstlendi.

Korku ve gerilim türündeki film, babasını kaybeden küçük bir çocuğun gizemli bir hikayeye adım atmasını sinemaseverlerin beğenisine sunacak.

"Kırmızı Kaplumbağa"
Michael Dudok de Wit'in yönettiği animasyon film, denizde geçirdiği kaza sonucu kendisini kaplumbağaların, yengeçlerin ve kuşların yaşadığı ıssız bir adada bulan bir adamın hikayesi anlatıyor.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)