adscode
adscode

SINIF ÖĞRETMENLERİ ÇEVRE KOLEJİNDE BULUŞUYOR

Çevre Koleji, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği “Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu” 7 Ocak tarihinde “Öğrenme Senfonisi” teması ile düzenleniyor.

SINIF ÖĞRETMENLERİ ÇEVRE KOLEJİNDE BULUŞUYOR
Eğitim
Öğrencilerin olduğu kadar öğretmenlerin eğitimine de önem veren ve bu alandaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre Koleji, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği “Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu” 7 Ocak tarihinde “Öğrenme Senfonisi” teması ile düzenleniyor.

7 Ocak Cumartesi günü saat 09.00’da, Çevre Koleji konferans salonunda düzenlenecek bu önemli sempozyumda, Türkiye’nin faklı illerinden gelen pek çok değerli eğitimci, özel okul ve devlet okullarında görev yapan 450’nin üzerinde öğretmenle bir araya gelecek.

Eğitim alanında isim yapmış birçok akademisyen ve psikoloğun katılımıyla gerçekleşecek sempozyumda, gün boyunca sürecek seminerler ve farklı konulardaki atölye çalışmaları ile eğitimde kullanılan yöntemler masaya yatırılacak.

“Çevre Pulse Show”un muhteşem gösterisiyle başlayacak sempozyumda İstanbul’da eğitim danışmanlık şirketi olan LEAD/Turkey’in kurucu yöneticisi JT Rehill’in “Bilimsel Yollarla Öğretme Sanatını Geliştirme”, Sakine Özdemir ve Murat Sürmeli’nin “21. yy. öğretmen becerileri” konulu sunumlarının yanı sıra birçok eğitici ve öğretici atölye gerçekleştirilecek.

Uzmanlar tarafından verilecek “Eğitimde Sistem Düşüncesi, Beyin ve Öğrenme, Çocuklarda Yaşam Becerileri, Farklı Öğrenen Çocuklar, Problem Çözme ve Düşünme Becerileri, Etkin Ana Dil Öğretimi, Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite, Dürtü Kontrol ve Öğrenme Bozuklukları, Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Duyarlı Sınıf” gibi birbirinden farklı konularda, ilgi çekici atölye çalışmaları eğitimcilere yeni bir kapı açacak.

3. Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu Komite Başkanı ve Çevre İlkokulu&Ortaokulu Müdürü Şebnem GÖNEN, bu önemli organizasyonla ulaşmak istedikleri noktayı, “Eğitim ortamlarında kullandığımız yöntemlerle gerçekleşecek bu sempozyumun, öğretmenlerimizin mesleki rolüne ve öğrencilerimizin eğitim hayatlarına zenginlik katmasını amaçlıyoruz.” Sözleriyle belirtti.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)