adscode
adscode

Şişli'de Sosyal Medya Çıkartması

Şişli Belediyesi, Şişli'deki engelli derneklerine sosyal medya eğitimi verdi. Mahalle bazında devam eden eğitimler sayesinde sosyal medya nasıl doğru ve etkin biçimde kullanılır anlatılıyor.

Şişli'de Sosyal Medya Çıkartması
Sosyal Medya

Şişli Belediyesi, sakinlerine 'Sosyal Medya Eğitimi' veriyor. İlk eğitim Altınokta Körler Derneği, Şişli İşitme ve Konuşma Engelliler Derneği, Pozitif Engelliler Derneği, Şizofren Gönüllüleri Derneği, Darülaceze'ye Gönül Verenler ve İlham Alanlar Derneği, İstanbul Tüm Engelliler Derneği, Can Zihinsel Engelliler Derneği, Şişli Bedensel Engelliler Derneği, Down Cafe Çalışanları, Beşiktaş Engelliler Spor Klübü Derneği, Altınokta Körler Spor Klübü Derneği ve Akademi Spor Klübü Derneği yöneticilerine verildi.

 

Şişli Belediyesi interaktif belediyecilik anlayışını Şişli halkı ve çalışanları ile birlikte sosyal medya platformuna taşıyor. 

 

Şişli'ye daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni bir oluşum içerisine giren Şişli Belediyesi, sosyal medya politikasını halk ve belediye çalışanları ile oluşturuyor. Sosyal medya platformu üzerinde daha yaratıcı ve interaktif bir oluşuma giden Şişli Belediyesi'nin sosyal medya politikası çehre değiştiriyor.

 

Diyaloğa açık, halkın sorunlarına halk ile birlikte çözümler üretecek bir iletişim çalışması yürüten Şişli Belediyesi, sosyal medya iletişiminde yeni bir sürece girerek iletişim yönetimi içerisine halkını ve sivil toplum kuruluşlarını dahil ediyor.

 

Şişli Belediyesi, sosyal medya eğitimleri kapsamında ilk olarak Şişli'de bulunan dernekler ile bir araya geldi. Şişli Belediyesi'nin sosyal medya danışmanlığını yürüten Mad Informatics Ajans Başkanı Fırat Sayıcı; sivil toplum kuruluşlarının nasıl hareket etmeleri, iletişimlerini planlarken nelere dikkat etmeleri gerektiği gibi konularda dernek yöneticilerini birebir bilgilendirdi. Dernekler, sosyal medya platformu üzerinde kendilerini nasıl tanımlayabilecekleri, takipçi sayılarını nasıl arttırabilecekleri, yaptıkları çalışmalar ile ilgili olarak duyurularını daha fazla kişiye nasıl ulaştırabilecekleri konusunda uzmanından bilgi aldılar.

 

 

Sosyal medya eğitiminin ikinci ayağı ise Şişli Belediyesi'ne bağlı müdürlüklerde devam ediyor. İlk aşama olarak Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile bir araya gelen sosyal medya uzmanı Fırat Sayıcı, halka daha iyi hizmet konusunda müdürlük çalışmalarının daha etkili ve etkin lanse edilmesi konusunda belediye çalışanlarına seminer verdi.

 

Şişli Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen sosyal medya eğitimleri ile belediye ve sosyal paydaşları arasında daha etkin ve interaktif bir iletişim sağlanması amaçlanıyor.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)