adscode
adscode

Şişli’nin yeni Milli Eğitim Müdürü: Murat Mücahit Yentür

​Şişli Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Akbulut’un kızağa çekilmesinden sonra yerine Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Murat Mücahit Yentür getirildi.

Şişli’nin yeni Milli Eğitim Müdürü: Murat Mücahit Yentür
Eğitim
Murat Mücahit Yentür kimdir?  

1975 yılında Elazığ’ın Maden ilçesinde doğdu. Lisansını İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde  “Türkiye Coğrafyası” dalında yüksek lisansını yaptı.

İstanbul Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans Tez Dönemi Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde “ Eğitim Yönetimi ve Denetimi” üzerine yaptığı yüksek lisansına tez aşamasında devam ediyor. Bunun yanı sıra Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi’ndeki Doktorasına yine tez aşamasında devam ediyor.

Fatih İlçesinde Ahmet Rasim Lisesi’nde Coğrafya Öğretmenliği yapmış, aynı lisede Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.

Fatih İlçesinde Pertevniyal Lisesi’nde Müdür Başyardımcılığı ve Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürü görevlerinde bulundu. 2007 yılından itibaren Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

İngiltere Birmingham City ve Portekiz İnterier Beira Üniversitesinde “ Öğretmenlerin Hizmet İçi Eğitiminin Geliştirilmesi” projelerinde yer aldı.

Birçok sivil toplum örgütünde aktif olarak görev yapan, evli ve 3 çocuk babası Yentür, İngilizce biliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)