adscode
adscode

Sixpad İle Rahat Kas Yapma

Sixpad vücutta yağ oranını düşük tutup kas oranını arttırmak için kullanılan bir cihazdır.

Sixpad İle Rahat Kas Yapma
Türkiye'den Haberler
Sixpad vücutta yağ oranını düşük tutup kas oranını arttırmak için kullanılan bir cihazdır. Özellikle spor ve diyet ile iç içe olan kişiler yağ oranı ve kas oranı gibi kavramlarla sıklıkla karşılaşırlar. Vücudumuzda yağ oranının yüksek olması, fiziksel anlamda kötü bir görünüm sergilenmesini sağlarken, sağlık açısından da birçok hastalığı beraberinde getirebilir.
 
Kas oranının yüksek olduğu vücutlarda ise, yağ oranı düşüktür. Hem görsel olarak fit bir görünüm sergilendiği gibi kas oranının yüksek olması metabolizmayı da hızlandırır ve kolay kilo verilmesini sağlar. Bundan dolayı sağlıklı bir vücuda sahip olmak için yağ oranını düşürüp kas oranını arttırmaya gayret ermeliyiz. Bunu spor ve diyet programlarıyla gerçekleştirebileceğimiz gibi sixpad türkiye gibi yardımcı ürünlerle de destekleyebiliriz.
 
Sixpad İle Muhteşem Etki
 
Sixpad, vücudun yağ yakıp kas yapmasını sağlayan bir alettir. Düşük ritimli dalgalar ile daha sıkı ve ince bir görünüm kazanmanıza yardımcı olacaktır. Sixpad seti, içerisinde bir karın ve birer kol veya bacak aparatı bulunur. Güvenli ve rahat çalışan aynı zamanda sessiz olan bir üründür. Ürünü kullanmak için ekstra zaman ayırmanıza hiç gerek yoktur. Günlük işlerinizi gerçekleştirirken, dışarıda, yolda, evde kitap okurken, ofiste gibi birçok yerde ekstra bir efor harcamadan kolaylıkla kullanabilirsiniz. Aparatlar dışarıdan bakıldığında belli olmaz. Kıyafetlerinizin içerisinde kolaylıkla saklanabilir.
 
Sixpad Kullanımı
 
Sixpad, kullanım açısından oldukça rahat bir üründür. Kumanda pilleriyle çalışan Sixpad’ın şarj sorunu yoktur. Az ritimli veya ritimsiz şeklinde ayarlayabileceği gibi düşük frekansıdır. Yaptığı basınç sayesinde vücuda rahatsızlık vermez hatta masaj etkisi yaratır. Çalıştırılaması oldukça basit olan Sixpad, 6 farklı kademesi bulunmaktadır. Dilediğiniz programı kullanabilirsiniz. Kullanmadığınızda da otomatik kapanma ile kolaylıkla kapanır.
 
Sixpad Bölgesel Kas Geliştirici
 
Sixpad düzenli kullanılması gerekirken bir kas geliştiricidir. Vücudun takılan yerlerinde masaj etkisi yaratarak yağ yakılmasını ve bölgede kas oluşumunu etkiler. Bundan dolayı daha çok karın, kol ve bacaklar için uygundur.
 
Erkekler tarafından kas yapma amacıyla kullanılan Sixpad, kadınlar tarafından ise yağ yakımı yapmak yani incelmek ve sıkılaşmak amacıyla kullanılır. Yarattığı masaj etkisi sayesinde kan dolaşımını arttıran Sixpad, böylece kilo verilmesini sağladığı gibi kan dolaşımını arttırır. Spor sonrasında oluşan kas ağrılarının giderilmesine abs fit sixpad yardımcı olur ve vücudu şekillendirir.
 
Sixpad İle Bölgesel Zayıflama
 
Sixpad, yalnızca karın, kol ve bacak için değil diğer bölgeler içinde uygulanabilir. Özellikle kadınlar, simit bölgesinde ve basenlerde oluşan yağlardan oldukça şikâyetçidirler. Günde yalnızca yirmi dakika Sixpad kullanarak simit bölgesine ve basen bölgesine aparatlar takılarak bölgesel zayıflama mümkündür. Yağ yakımından sonra bölgenin incelmesi ve sıkılaşması da kolaylaşır.
 
Sixpad yalnızca erkeklerin kas oranını artırması için kullanılan bir ürün değil, kadınların bölgesel incelme ve sıkılaşma içinde kullandıkları bir üründür. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)