adscode
adscode

Sizin İçin Yeni Bir Dünyanın Kapılarını Aralıyoruz

İngilizce öğrenmek ileride size büyük avantajlar sağlayacaktır. Kaplan İnternational Colleges ile farklı aktivitelerle ingilizce öğrenebilirsiniz.

Sizin İçin Yeni Bir Dünyanın Kapılarını Aralıyoruz
Türkiye'den Haberler

            Kaplan İnternational Colleges dil okulları olarak İngilizce öğrenimine yeni bir anlayış getiriyoruz. İngilizce öğreniminde öğrencilerimize sahip olduğumuz tüm olanaklar ve materyali sunarak sadece sınıflarda ders işlemenin dışında öğrencilerin katılımı ile interaktiftir ve İngilizce öğrenmenizde size yardım edecek özel dört K+ metodu kullanılır.
            K + Metoduna uygun hazırlanan kitaplarımız aynı zamanda interaktif uygulamaya uygun olarak hazırlanmıştır. Online sistem üzerinden daha fazla alıştırma yapma olanağı sağlanır. İngilizce becerilerinizi dersten sonra pekiştirip geliştirebileceğiniz, derste öğrendiklerinizi ilerletebileceğiniz çalışma grupları, sohbet ve kulüplerde yer alabilirsiniz. Böylece rehberlik ve yönlendirme fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

            İngiltere'de Üniversite ve İngiltere'de Dil Okullarından birine gitmek artık hayal değil. Kaplan'ın Genç Öğrenciler programı; samimi, güvenli ve eğlenceli bir ortamda İngilizce öğrenmek isteyen 12 - 17 yaş arası öğrencilere yöneliktir. 18 yaş altı öğrenciler için ingilizce kursalarımız da 15 saat Genel İngilizce dersi ve tam zamanlı sosyal aktivite programı sunulmaktadır.

            En iyi İngiltere Dil Okulları arasından seçiminiz yapabilirsiniz. Farklı şehirlere yayılmış İngiltere dil okulları arasından birinde Yoğun İngilizce, İş İngilizcesi ve Sınav Hazırlık kurslarını içeren dil kurslarından birini seçin ve eğitim almak istediğiniz süreyi belirleyin. İsterseniz yerli bir ailenin yanında isterseniz Kaplan öğrenci yurdunda kalma imkânı sağlıyoruz.

            Yerli bir ailenin yanında kalacak öğrencimizin güvenliği için Kaplan İnternational Colleges dil okulları ev sahibi aileleri samimi, rahat ve güvenli bir ortamda yaşaması için titizlikle seçilir ve denetlenir. Yurtta, güvenlik incelemesinden eksiksiz olarak geçmiş personel tarafından 7/24 gözetim sağlanmaktadır. Kaplan ekibi olarak tüm öğrencilerimize güvenli ve uluslararası yaşama ortamı sunuluyor.

            Kaplan ekibi olarak sınıfa ve sınıf dışında öğrencilerimizin İngilizcesini geliştirmek için iyi tasarlanmış planlar ile eğitim hizmeti sunuyoruz. Maksimum 15 kişilik sınıflarda profesyonel eğitim kadromuzla hizmet sunuyoruz. Aktivite ve Gezi programlarımızla yeni yerler keşfetme, yeni deneyimler edinme ve kalıcı arkadaşlıklar kurma fırsatı sunuyoruz. öğrencilerimizin sınıfta öğrendiklerinin pratiğini yapabilmeleri için sosyal programlar düzenlenir. Sosyal programlar grubun özel gereksinimine göre belirlenir. Tüm aktivite ve geziler Kaplan personelinin denetiminde gerçekleşir. 

 Genel aktiviteler ve geziler şunları içerir: 

Heyecan verici şehirlere ve turistik yerlere günlük geziler
Futbol, tenis, yüzme gibi spor etkinlikleri
Su sporları ve plaj oyunları
Alışveriş
Barbeküler ve uluslararası yemek akşamları
Bowling ve disko

Genç öğrencilerimizin ihtiyaçlarına göre belirlenmiş eğitim türleri şöyledir;

 Standart kurslar: Haftada 15 saat İngilizce dersi ve tamamen sosyal bir programdır.
 Yoğun kurslar: Haftada 6 saat ekstra İngilizce dersi ve sosyal bir programdır.
 İngilizce+: İngilizce derslerini ata binme, futbol veya hokey gibi özel bir aktiviteyle birleştiren kişiye özel programlardır.
 Gruplar için Sezon Dışı Paketler: Birçok merkezde mevcut olan, grubunuzun ihtiyacına uygun bir akademik ve sosyal programdır.
 Sizde Kaplan İnternational Colleges ayrıcalığı yaşamak için bizimle irtibata geçin. İngilizce öğrenmenin en iyi ve eğlenceli yolu olan K+ metodu ayrıcalığını yaşayın.
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)