adscode
adscode

Sosyal Medya Uzmanlığı Programı başlıyor

Fatih Üniversitesi tarafından düzenlenen Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı güçlü kadrosu ile başlıyor.

Sosyal Medya Uzmanlığı Programı başlıyor
Üniversite
Sosyal Medya alanında önemli isimlerini bir araya getiren program, günümüz iletişim dünyasının önemli basamaklarından olan Sosyal Medyanın stratejilerini en doğru şekilde öğretmeyi hedefliyor. Standart eğitim müfredatlarından ayrılan program, Sosyal Medya Uzmanı olmak isteyenlerin bilgi ve becerilerini geliştiren teorik ve uygulamalı eğitimler içeriyor.

Sosyal medyanın internet ortamında büyük yer edinmesi ve firmaların sosyal medyada yer alma isteği, sosyal medya uzmanlığı konusunda eğitimlere ihtiyaç duyulmasına neden oldu. Fatih Üniversitesi ve sosyalmedyakampusu.com ortaklaşa düzenlediği Sosyal Medya Uzmanlığı eğitim programı farklı yöntemleri ile de kendini gösteriyor. Program uygulamalarının çok ve çeşitli olması ile kendini gösteriyor. Ders içeriklerinde teorik bilgilerle beraber uygulamalara önem veriliyor. Katılımcılar hazırlanan program ile internet ortamının karmaşık ve değişen yapısı içinde daha bilinçli ve uzman bir kimliğe kavuşacak.
 
Sosyal medya marketing sistemleri, online itibar protokolü ve farklı birçok alandaki detaylara hakim olarak ve ayrıca eğitim sonucunda uygulanacak projeler sayesinde, sosyal medyaya hakim olabiliyorsunuz. Eğitimlerin diğer bir farkı mail marketing, Photoshop ve Dreamweaver gibi eğitimlerinin de programa dahil edilmesi. Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Eğitimine dijital pazarlamada etkin bir kullanıcı olan Okan Karacan, Kentkart Yönetim Kurulu Başkanı Mazhar Basmacı ve hepimizin bildiği CeriLevis olarak tanıdığımız Twitter Femoneni Ömür Özdemir de konuşmacı olarak katılıyor.
 
Sosyal Medya Uzmanlığı konusunda tüm temel ve önemli noktaları öğrenebileceğiniz bu program, dijital pazarlamanın nasıl başlaması gerektiğinden strateji oluşturmaya kadar tüm konuları kapsıyor.  1 Kasım’da başlayacak ve Cumartesi-Pazar Fatih Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Mecidiyeköy Kampüsü’nde gerçekleştirilecek Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programında, global ajanslar ve büyük markalarda çalışan etkili isimler eğitmen olarak yer alacak. Program hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak ve online başvuru yapabilmek için fusem.fatih.edu.tr adresi ziyaret edilebilir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)