adscode
adscode

Sosyal Medyanın En Yaratıcı Gençleri The CUP’ta Yerini Alıyor!

‘Yaratıcı Statüs Mesajları’ 50 gence The CUP’ın kapılarını açıyor.

Sosyal Medyanın En Yaratıcı Gençleri The CUP’ta Yerini Alıyor!
Etkinlikler

Kıtaları birleştiren, reklamcılığın şampiyonlar ligi Istanbul Intercontinental Advertising Cup (IICAC), bugünün reklam şampiyonlarının yanında yarının yaratıcılarını da İstanbul’da buluşturuyor. Dünyanın farklı ülkelerinden gelecek dokuz genç İstanbul’da ağırlanacak. The CUP’ın gençliği kucaklayan yarışması The Young CUP, dünya gençliğini ikinci kez yaratıcılığın ve medeniyetin beşiği İstanbul’da ağırlayacak.

Yarışmanın Türk gençliğine de bir sürprizi var. Facebook sayfalarında The CUP’a ilişkin yaratıcı statüs mesajları ile sosyal medyada en yaratıcı başlığı yazan 50 Türk genci reklamcılığın yıldızları ile bir arada olma fırsatı yakalayacak.

Kıtalararası birlikteliği ve yerel kültürü kucaklayan küresel reklam yarışması “The CUP” bünyesinde bu sene ikinci kez düzenlenecek “The Young CUP” bir İstanbul markası.  The Young CUP, ilk olarak 2011 senesinde İstanbul’da düzenlenen The CUP’ta, gençlerin de bu yaratıcılık zemininde kendilerini var edebilmelerine hizmet eden bir platform olarak oluşturuldu. The Young CUP 2012’de yalnızca ülke çapında yapılan “Statusvertising” adlı yarışmaya katılan en yaratıcı 50 gençten biri olmak için yarışacak gençler öncelikle Facebook kullanıcıları, ardında da Marketing Türkiye, YouthRepublic ve DigitalYouth ekiplerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek.

Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi için:

 

http://www.theyoungcup.com/

https://www.facebook.com/YoungCup

http://twitter.com/theyoungcup

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)