adscode
adscode

Sosyal Medyaya Yön Veren İsimler Sosyal Medya Zirvesi'nde

İlki Marmara, ikincisi İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Sosyal Medya Zirvesi’ etkinliğinin üçüncüsü 24 Nisan Cuma günü İstanbul Şişli Kent Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Sosyal Medyaya Yön Veren İsimler Sosyal Medya Zirvesi'nde
Etkinlikler

Günümüz dünyasının parlayan yıldızı sosyal medya ve dijital mecralar üzerine merak edilen birçok konunun konuşulacağı etkinlikte alanının uzmanı birçok konuşmacı yer almakta.

Sanal gerçeklik ve insanın bu sürece adaptasyonuna Yalçın Arı ile giriş yapılacak. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak yer alan Ercüment Büyükşener sosyal medyanın ne olduğu kendine has tarzıyla anlatacak.

Teknoloji yazarı Deniz Ergüler, Avukat Meltem Banko, Sosyal Medya ve CRM konusunda deneyimli Deniz Devrim Cengiz, içeriğin imparator ve imparatoriçeleri; Batuhan Apaydın (yemek.com), Devletşah Özcan (devletsah.com), Hakkı Alkan (shiftdelete.com), Fatmanur Erdoğan (kariyeryolculugu.com) etkinliğin diğer değerli konuşmacıları arasında. Kapanış sosyal medya mecralarının fenomenleriyle yapılacak 
olup (Halil Söyletmez, Alaattin Çağıl, Nafer Ermiş, TweetSüvarisi), kendilerinden kitle yönetimine dair önemli ipuçları alma fırsatı bulunacaktır.

 
Sosyal medya ve değindiği alanları 360 derece inceleyen etkinlik oldukça geniş bir konu yelpazesine sahiptir. Etkinlik Moof Dijital Pazarlama Ajansı ve Littera Dijital iletişim işbirliğiyle gerçekleştirilmektedir.

 
Etkinliğe katılım için www.sosyalmedyazirvesi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Etkinliğin program akışı da aşağıda yer almaktadır.




Program Akışı :

09:00 - 09:45
Kayıt

09:45 - 10:15
SMZ Açılış ve Genel Bakış

10:15 - 11:00
Yalçın Arı / Sanal Gerçeklik ve İnsan Adaptasyonu

11:15 - 12:00
Ercüment Büyükşener / Nedir Bu Sosyal Medya?

12:15 - 13:00
Deniz Ergürel / Yeni Medyanın Haber Anlayışına Etkisi

14:00 - 14:30
Meltem Banko / Sosyal Medyada Hukuki Süreçler

14:30 - 15:00
Başak Temel / Sosyal Medyanın Sosyolojisi

15:15 - 15:45
Deniz D. Cengiz / Sosyal Medya ve CRM

16:00 - 16:45
Panel: İçerik İmparatorluğu
Devletşah Özcan
Fatmanur Erdoğan
Hakkı Alkan
Moderatör: Beybin Esen

17:00 - 17:45
Panel: Sosyal Medyada Kitle Yönetimi
Allattin Çağıl 
Halil Söyletmez
Nafer Ermiş
Tweet Süvarisi 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)