adscode
adscode

SSM Mülakatla 27 Personel Alacak

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM), sözlü sınav (mülakat) yöntemiyle sözleşmeli statüde 27 personel alacak.

SSM Mülakatla 27 Personel Alacak
Türkiye'den Haberler

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Müsteşarlık, 27 proje mühendisi pozisyonuna, belirtilen öğrenim bölümleri ve bu öğrenim bölümlerinde belirtilen kontenjan kadar sözleşmeli statüde personel istihdamı yapacak.

Adaylar, başvurularını Müsteşarlığın internet adresindeki (www.ssm.gov.tr)sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, 11 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00'a kadar  sisteme yükleyecek. Eksik veya yanlış bilgi ve belge ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak.

Adaylardan belirtilen genel ve özel şartları taşıyanlar arasından KPSS sonuçlarına göre en yüksek puana sahip olandan başlanarak 5 katına kadar aday sınava katılmaya hak kazanacak. Adayların KPSS puanları, sınavın yapılacağı yer, tarih ve saatleri Müsteşarlığın internet sitesinde ilan edilecek.

Sınav, mülakat şeklinde yapılacak. Asıl ve varsa yedek olarak yerleştirilmeye hak kazanan adayların listesi, Müsteşarlığın internet sitesinde ilan edilecek. Asıl olarak yerleştirilmeye hak kazanan adayların vize işlemlerinin Maliye Bakanlığınca yapılmasını müteakip göreve başlama tarihleri Müsteşarlık internet sitesinde tebliğ mahiyetinde ilan edilecek.

Sınavla ilgili bilgi, Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığının "0312 411 90 61" veya "0312 411 92 81" numaralı telefonlarından alınabilecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)