adscode
adscode

Tam Gün Eğitime Geçilecekmiş!

Siyasetçiler vaatte sınır tanımıyor. Bir hafta arayla söyledikleri birbirini tutmuyor. Daha da önemlisi eğitimde çağ atlamışız da haberimiz yok. Yakında bakın Nobel bile aldık derlerse hiç şaşırmayın!..

Tam Gün Eğitime Geçilecekmiş!
Günün Yazısı
Tam gün eğitime geçilmesini kim istemez ki! 
Muhalefet tam gün sözü verir de, iktidar ondan geri kalır mı, onlar da hemen tam gün eğitime geçilecek nutukları atmaya başladı.
Hangi altyapıyla bunu yapacaklar, anlamak gerçekten de çok zor!
Yer yok diye okul öncesini zorunlu hale getiremeyen, sınıfta kalmayı neredeyse kaldıran, Anadolu liselerinde bile sınıf mevcutlarını sürekli artıran, büyük kentlerde ikili, hatta bazı okullarda üçlü eğitime yönelen MEB, şimdi tam gün eğitime geçecekmiş.
Yapsınlar, ilk alkışlayan biz olalım ama seçim sonrasında unuturlarsa da, tüm bu sözlerini hatırlatmak boynumuzun borcu olur...

Şubat'ta atama konusunda daha birkaç hafta önce yok böyle birşey, nereden çıkartıyorsunuz diyenler, şimdi 10 bin öğretmen sözü veriyor. Ah seçim, ah, sen nelere kadirmişsin de haberimiz yokmuş!
Bunu da gerçekleştirsinler, yine ayakta alkışlayalım, her kim yaparsa...

Eğitimde çağ atlamaya gelince, her şey ortada, hele bir anket yapsınlar da memnuniyeti görsünler ya da uluslarası derecelendirme kuruluşlarının yaptığı sıralamalara baksınlar, eğer yanılıyorsak ve tam aksi söz konusu olursa yine ayakta alkışlamaya hazırız...

Keşke herşey politikacıların görmemizi istedikleri tablo kadar pembe olsa!...

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)