adscode
adscode

TED Genç Meşale Öykü Yarışması'nda dereceye girenler ödüllerini aldı

​Türk Eğitim Derneği'nin geleceğin yazarlarının yetişmesine olanak ve teşvik vermek amacıyla düzenlediği yarışmada kazananlar 1 Haziran Pazartesi günü TED Üniversitesi'nde düzenlenen törenle ödüllerini…

TED Genç Meşale Öykü Yarışması'nda dereceye girenler ödüllerini aldı
Özel Okullar
Türk Eğitim Derneği (TED) tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Genç Meşale Öykü Yarışması"nda dereceye giren TED Okulları öğrencileri, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Pazartesi günü TED Üniversitesi'nde düzenlenen ödül törenini Yazar Mehmet Eroğlu'nun edebiyat söyleşisi ve Sonat Bağcan'ın müzik dinletisi renklendirdi.

Yarışmada; TED İstanbul Koleji öğrencisi Ece Balekoğlu birinci, TED Ankara Koleji öğrencisi Selin Ülger ikinci ve TED Karabük Koleji Fatma Göçmen ise üçüncü oldu. Jüri Özel Ödülü TED Mersin Koleji öğrencisi Gönül Nur Mingsar'a giderken TED Polatlı Koleji öğrencisi Eylül Elmas Mansiyon Ödülü'nün sahibi oldu. 
Yarışma; TED öğrencilerini duygu, düşünce, gözlem ve düş dünyalarını yazarak ifade etmeye özendirmek, zengin ve doğru Türkçe kullanımını sağlamak ve geleceğin yazarlarının yetişmesine olanak ve teşvik vermek amacıyla düzenleniyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)