adscode
adscode

TED KOLEJİ'NDE “ABBAS GÜÇLÜ” RÜZGÂRI

Hatay Koleji bu yılda geleneği bozmadı onur konuğu olarak gazeteci ve aynı zamanda tanınmış TV programcısı Abbas Güçlü ile başarıya bakış konulu etkinlik yapıldı.

TED KOLEJİ'NDE “ABBAS GÜÇLÜ” RÜZGÂRI
Eğitim
TED Hatay Koleji’nin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü  Savaş, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivan, TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Özat, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, öğrenciler ve veliler katıldı.

ÖZAT: DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Özat seminerin açılış konuşmasında "Ekonomik olarak yetersiz ancak başarılı öğrencilere sunduğumuz imkanlarla onları hayata hazırlayan tüm çalışanlarımıza ve bizlere desteklerini esirgemeyen Hatay halkı ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim" dedi.

SAVAŞ: BAŞARI İÇİN DAHA ÇOK EFOR SARTFETMELİYİZ

Gerçekleşen seminerin önemine dikkat çeken Başkan Savaş, eğitimin sadece çocuklar için değil gelecek için önemli olduğu belirtirken, "Buralara kadar gelerek bizleri onurlandıran Sayın Abbas Güçlü'ye TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivan’a ve TED Hatay Yön. Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Özat’a Hatay’a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.

Başarı için önemli olan çevre, aile, okul en önemlisi de hedeflerimizdir. Hedeflerini ne yapması gerektiğini bilen insanlar başarı yolunda sabırla çalışarak istediği yerlere ulaşır. Başarıya giderken göbekbağına gerek yok, daha fazla efor sarfederek daha çok başarı ve hedeflere ulaşma yolunda daha çok yol alabiliriz" dedi.

GÜÇLÜ: EĞİTİMİ ŞANSA BIRAKMAYIN

Çocuklarınızı ne yaparsanız yapın sınav sisteminin kurbanı yapmayın diyen Abbas Güçlü, Çocuğunuzun eğitimini şansa bırakmayın mutlu olmadığınız bir alanda başarılı olmanız mümkün değil.  Başarılı olduğunuz bir alanda mutlu olmamanız da mümkün değil.” dedi.

Yoğun katılımın olduğu TED Hatay Koleji Seminerinde TED SPORTS Kompleksi'nin açılışı, etkinlik sonrasında Vali Ercan Topaca’nın katılımı ile yapıldı. Güvenli yarı olimpik havuzu ve birçok sosyal aktivitesi bulunan TED Sports protokolden ve misafirlerden büyük beğeni aldı.

Haber Merkezi

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)