adscode
adscode

​TEGV'den Kişisel Gelişimde Güçlü Bir Dijital Platform: TEGVİZYON!

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Enocta'nın katkılarıyla e-eğitim uygulamalarını içeren dijital platformu TEGVİZYON'u hayata geçirdi.

​TEGV'den Kişisel Gelişimde Güçlü Bir Dijital Platform: TEGVİZYON!
Vakıf ve Dernekler
Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Türkiye'nin lider ve öncü eğitim teknolojileri şirketi Enocta'nın da desteğiyle hayata geçirdiği e-eğitim uygulamaları platformu TEGVİZYON'u tanıttı.
 
Profesyonel ve kişisel gelişim alanında bilgi ve becerileri zenginleştiren, eğitimlerde fırsat eşitliği sunmak ve etkin ölçme değerlendirmeye olanak sağlamak amacıyla, farklı öğrenme stillerine uygun, zaman ve mekândan bağımsız çözümler sunan dijital platform TEGVİZYON, zengin içeriği ile TEGV'e özgü eğitimleri izleme olanağı yaratacak.  
 
TEGV'in dijital platformda yetkinliğini ve eğitim hamlesini yansıtan TEGVİZYON, her zaman her yerden ulaşabileceğiniz birbirinden keyifli e-eğitimleriyle yenilikçi bir öğrenim kaynağı olarak sivil toplumda ses getirecek.
 
Enocta Genel Müdürü Tijen Armağan, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile Enocta'nın iş birliği ve TEGVİZYON platform hakkında şunları söyledi: “Ülkemizin eğitim alanındaki köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olan TEGV ile kurumsal iş birliğimiz çerçevesinde TEGVİZYON projesini hayata geçirmekten büyük bir heyecan duyuyorum. TEGVİZYON projesinin öğrencilerin hem mesleki hem de kişisel gelişimlerinde önemli rol oynayacağını düşünüyorum. TEGV'e böylesine önemli bir eğitim projesini hayata geçirdiği ve bizimle birlikte yola devam ettiği için ben ve ekibim adına çok teşekkür ederim”.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)