adscode
adscode

TEGV’in Yeni Nesil Kütüphanesi Eskişehir’de!

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), ENKA Okulları’nın katkılarıyla Eskişehir Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi’ndeki kütüphanesini yeniledi.

TEGV’in Yeni Nesil Kütüphanesi Eskişehir’de!
Vakıf ve Dernekler
Bu sene 20. yaş gününü kutlayan Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 2013-2014 Dönemi İstanbul ENKA Okulları Okul Aile Birliği’nin destekleri sayesinde Eskişehir Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Eğitim Merkezi’nde yer alan kütüphanesine yenilikçi ve modern bir tasarım kazandırdı.

Çocuklara okuma kültürünün kazandırılması konusunda yaptığı yenilikçi uygulamalara bir yenisini ekleyen TEGV, kütüphaneleri sadece okul ödevlerinin yapıldığı yerler olmaktan çıkararak, cazibe merkezi haline getiriyor. ENKA Okulları Okul Aile Birliği’nin her yıl gerçekleştirdiği Funday Etkinliği sayesinde çocuklarımızın farklı gelişim alanlarını destekleyecek bir tasarımla yeniden ele alınan Eskişehir’deki TEGV kütüphanesi, sağladığı teknolojik olanaklarla ve dijital bilgi kaynaklarına yer veren donanımı sayesinde çok yönlü bir yapıya kavuşturuldu.

Kütüphane, 6 Mart Cuma günü yerel yöneticiler, bağışçılar, gönüllüler, veliler, Vakıf yöneticileri ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in katıldığı bir açılışla TEGV Eskişehir Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi’nde hizmete girdi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)