adscode
adscode

'TEOG REZALETİNE NEDEN DİKKAT ÇEKMİYORSUNUZ ?'

Ankara'ya bakılırsa, okullar açıldı, her şey yoluna girdi. 20, 30 öğrencinin dışında, mağdur durumda olan hiç kimse yok. Ama, sanki her şey Ankara'dan göründüğü gibi değil.

 'TEOG REZALETİNE NEDEN DİKKAT ÇEKMİYORSUNUZ ?'
Sınavlar
Başbakan Davutoğlu, MEB'i, ziyaretinde, umarız bu kayıt skandalını da sormuştur...

Kayıtlarda sorun yok diyenlerle, hemen her gün binlercesi gelen maillerden birisini paylaşmak istiyorum.

Bakalım ne diyecekler?


Niye böyle davranılıyor?

"Çok değerli basın mensubu,büyüklerim baş belası teog da 3. tercihler yapıldığı halde halan sorunlar çözülememiş, hükümet ve bakanlık hiç sorun yokmuş gibi davranmaya devam ediyor , kızım evime 600 metre mesafede olan normal bir lise varken  40 km mesafedeki bir köy okuluna atandı, okulda ne müdür var ne memur var ne yeterli derslik var nede fiziki koşulları okumaya uygun değil,üstelik mersin gibi bir şehrin kışın kar yagan bir köyü burası bu çocuk hergün şehirdeki ılık havadan kar altındaki bir köye gidecek ,  Teog sistemi ögrenciyi ya imamhatiplere yadan özel okullara mecbur hale getirmektedir, bu rezalete sizler neden sessiz kalıyorsunuz, neden bir komuoyu oluşturmuyorsunuz neden bizlerin sesi olmuyorsunuz, çocuklarımızın bu haline daha ne kadar sessiz kalacaksınız... "
Biz kendimizi bu kapsama almak istemiyoruz. Çünkü, aylardır bu konuya dikkat çekiyoruz.
Medyanın, özellikle de görsel medyanın aynı duyarlılığı gösterdiğini söylemek tabi ki zor ama onları da, sabah-akşam dizi izleyerek o kulvara yönlendirenler de bizlerden baskası değil.
Yani çuvaldızının en büyüğünü önce kendimize batırmalıyız!..


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)