adscode
adscode

Terakki’de 14. Gençlik Festivali 18 Mayıs’ta

Terakki Vakfı Okulları Öğrenci Birliği günün anlamına uygun, dinamik, eğlenceli, sportif müsabakalar, oyun aktiviteleri, müzik ve Can Bonomo konseriyle zenginleşen bir program hazırladı.

Terakki’de 14. Gençlik Festivali 18 Mayıs’ta
Etkinlikler
Terakki Vakfı Okulları 14. Gençlik Festivali 18 Mayıs  Pazar günü gerçekleşiyor.

Organizasyonunu Terakki Vakfı Okulları Öğrenci Birliği’nin yaptığı Gençlik Festivali okulun Levent Yerleşkesinde saat 12.00-19.30 arasında gerçekleşecek.

Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda Terakki Vakfı Okulları Öğrenci Birliği  bugünün anlamına uygun dinamik, eğlenceli, sportif müsabakalar, oyun aktiviteleri, farklı grupların müzikleri ve Can Bonomo konseriyle zenginleşen bir program hazırladı.

Gençlik festivalinde, okul takımlarının ödül töreni, farklı okulların orkestraları, eğlenceli oyun ve yarışmalar, yemek stantları, değişik firmaların tanıtım ve satış stantları, futbol, masa tenisi, voleybol ve basketbol müsabakaları ile veli, öğrenci, öğretmen ve mezunların kendi aralarında yapacakları gösteri maçları yer alıyor. Gençlik Festivali’nin kapanışı ise akşam saatlerinde gençlerin beğenisini kazanmış 18.00’da başlayacak Can Bonomo konseriyle olacak.













 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    1 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (1)