adscode
adscode

Türk Eğitim Derneği’nden 4+4+4 eleştirisi

Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, mevcut eğitim sisteminin “4+dert+dert modeli” olduğunu ileri sürdü. Pehlivanoğlu, "Türkiye’de seçim değil nesil kurtarılmalı. Bu güzel ülkenin…

Türk Eğitim Derneği’nden 4+4+4 eleştirisi
Vakıf ve Dernekler
TED Genel Başkanı Pehlivanoğlu, 2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete girecek olan TED Denizli Koleji’nin tanıtımı için kente geldi. Pehlivanoğlu burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Denizli Göveçlik Mahallesi’nde 22 bin metrekarelik kapalı alanı olan TED Denizli Koleji kapılarını bu yıl eğitim ve öğretime açacak. Okulda teknolojik donanımlı 5 derslik, fen ve matematik atölyesi, spor ve kültür salonları bulunacak.  Kurum bu yıl ilköğretim 1, 2, 3, 4, 5 ve 6’ncı sınıflara öğrenci kabul edecek. Önümüzdeki senelerde lise bölümü de açılacak. Türkiye genelinde 25 okulumuz var. Aralarında Denizli’nin de bulunduğu 6 ilde daha bu yıl okul açacağız. TED milli bir kuruluş. Test ile tost arasında sıkışan eğitimi kurtarmak için çalışıyoruz. Eğitim sistemindeki sorunlar dağ gibi. Eğitim sistemi 4+4+4 değil, 4+dert+dert modeli. Türkiye’de seçim değil nesil kurtarılmalı. Bu güzel ülkenin geleceği için Atatürk ilke ve devrimlerine, Cumhuriyet’in kazanımlarına bağlı, dünyayla rekabet edebilecek nesil yetiştirmeliyiz. Biz, insan yetiştirmeyi hedefliyoruz. Ticarethane değiliz.”

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)