adscode
adscode

​Türkçe Yaz Okulunda Görev Yapacak Öğretmenler Bilgilendirildi

Türkçe Yaz Okulu "Anadolu Şehirleri İstişare Toplantısı" Ankara'da yapıldı. Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Hayati Develi, bu yılki Türkçe Yaz Okulu'na 60'tan fazla ülkeden 500 öğrencinin katılacağını…

​Türkçe Yaz Okulunda Görev Yapacak Öğretmenler Bilgilendirildi
Eğitim
Yunus Emre Enstitüsü tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Türkçe Yaz Okulu "Anadolu Şehirleri İstişare Toplantısı" Ankara'da yapıldı. Toplantıya, Yunus Emre Enstitü Başkanı Prof. Dr. Hayati Develi ve enstitü yöneticileri, 12 şehirden TÖMER müdürleri ve enstitü çalışanları katıldı.

Yunus Emre Enstitü Başkanı Prof. Dr. Hayati Develi, açılışta yaptığı konuşmada, yaz okuluna katılımın kendileri için mutluluk verici olduğunu belirterek, bu yılki yaz okuluna 60'tan fazla ülkeden 500 öğrencinin katılacağını söyledi. Develi, yaz okulunda öğrencilerin Türkçe eğitiminin yanı sıra Türk kültürü ve yaşantısı hakkında da bilgi sahibi olacağını dile getirdi.

Açılış konuşmasının ardından toplantıya geçildi. Türkçe Öğretimi, Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde (TÖMER) görev yapacak okutmanlar, Türkçe Yaz Okulu faaliyetlerinin plan, program ve esasları hakkında bilgilendirildi. Toplantı, istişare oturumlarının ardından iftar yemeğiyle sona erdi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)