adscode
adscode

Turkcell Global Bilgi Erzurum’da 200 kişiye daha istihdam sağlayacak

2014’ün ilk üç ayında yaptığı yeni işe alımlarla 70 kişiye istihdam sağlayan Turkcell Global Bilgi’nin Erzurum lokasyonu, önümüzdeki günlerde 70 kişiyi daha bünyesine ekleyecek. Sene sonuna kadar toplamda…

Turkcell Global Bilgi Erzurum’da 200 kişiye daha istihdam sağlayacak
Türkiyeden Haberler
Türkiye’nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi Anadolu’da istihdam yaratmaya devam ederek ülke ekonomisine katkı sağlamayı sürdürüyor. Erzurum Çağrı Merkezi’nde, 2014’ün ilk üç ayında yeni işe alımlarla 70 kişiye istihdam sağlayan Turkcell Global Bilgi yine bu lokasyonunda, önümüzdeki günlerde 70 kişiyi daha bünyesine katacak.

Şu an 1450 çalışanla şehrin en büyük işvereni konumunda olan Turkcell Global Bilgi sene sonuna kadar Erzurum lokastonunda, toplamda 200 kişiye iş sahası açmayı hedefliyor.

Çalışan sayısı 34’ten 1450’ye ulaştı

2005 yılında 34 kişiyle çağrı merkezi hizmeti vermeye başlayan Turkcell Global Bilgi’nin Erzurum lokasyonu, çalışmalarına bugün toplam 1450 çalışanıyla devam ediyor. 2005 yılında Anadolu’daki ilk çağrı merkezini Erzurum’a açarak sektörde bir ilke imza atan Turkcell Global Bilgi, 2014 sonunda bu merkezdeki çalışan sayısını 1650’ye çıkarmayı hedefliyor.

Turkcell Global Bilgi Erzurum Lokasyon Müdürü Haluk Şanlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Turkcell Global Bilgi olarak 2005 senesinde hizmete giren Erzurum Çağrı Merkezi’mizle sektörün Anadolu’daki ilk yatırımını gerçekleştirerek büyük bir atılım yaptık. Birçok kişinin olmaz dediği ama bizim büyük bir gayret ve inançla başlattığımız bu yatırım hamlesi çok kısa sürede meyvelerini vermeye başladı ve sektörün diğer oyuncularının yatırımlarını Anadolu’ya çevirmesine vesile oldu.” dedi. Çağrı merkeziyle şehrin istihdamının yanı sıra sosyal ve ekonomik kalkınmasına da önemli katkılar sağlandığının altını çizen Şanlı şunları kaydetti: “Erzurum lokasyonumuzla bugün 1450 kişiye istihdam sağlıyoruz. Çalışan sayımızın her sene artması bizleri çok mutlu ediyor. Yakın bir zamanda 70 kişiyi ailemize kattık, önümüzdeki ay 70 kişiye daha istihdam sağlayacağız. 2014’ün sonuna kadar da toplam çalışanımızı 1650’e yükseltmek gibi bir hedefimiz var. Sağladığımız yeni istihdamların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Erzurum’un en büyük işvereni

Erzurum’un en büyük işvereni olan Turkcell Global Bilgi bu lokasyonuyla geçtiğimiz sene "Doğu Anadolu Bölgesi İstihdam Fuarı"nda şehrin istihdamına sağladığı katkılardan ötürü teşekkür plaketi almıştı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)