adscode
adscode

Türkiye Şampiyonları Arabaları Kaptı

Türkiye şampiyonları arabaları kaptı


 FEM Dershaneleri, 2013 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS)Türkiye derecesi yapan öğrencilerini ödüllendirdi.

Türkiye Şampiyonları Arabaları Kaptı
Kurslar

 

 

 

 

Fırat Kültür Merkezi'nde  gerçekleşen törenle 3 Türkiye birincisi öğrenciye araba ödülü verildi.

FEM Dershaneleri, birincilik kazanan öğrencilerinin başarısını karşılıksız bırakmadı. 2013 LYS'de dereceye giren öğrenciler ödüllerini bugün Fırat Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende aldı. 2013 LYS, TM-1, TM-2, TM-3 alanlarında birinci olan Mustafa Mikdat Yıldırım, Dil-1, Dil-2 Dil-3 alanlarında birinci olan Efe Yasin Akman ve LYS ve YGS puan türlerinde birinci olan Hümeyra Çolak'a araba ve  YGS-4 puan türünde Türkiye 2.si olan Furkan Savaş'a para ödülü verildi. 

 

FEM dershanesinde üniversite sınavlarına hazırlanarak Türkiye birinciliğini kazanan öğrenciler salonu dolduran arkadaşlarının alkışları arasında ödüllerini aldı.  
Yine geçen hafta dershanenin gerceklestirdigi YGS-2 türünde yapılan denemede İstanbul derecesi elde eden öğrencilere de hediye verildi.
Ödül töreni başlamadan önce de Uzman Psikolojik Danışman Fatih Kalkınç, "Başarıyı Yaşa" adlı sunumuyla öğrencilere sınava hazırlanma sürecinde nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı.

 


Üç kardeşten en büyüğü olan Dil birincisi Efe Yasin Akman, başarısının temelinde çok değil düzenli çalışmanın yer aldığına dikkat çekti. Akman, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik bölümünü kazandı. Mustafa Mikdat Yıldırım da Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde okuyor.

 


 
YGS’deki birinciliğinin ardından Dil-2 ve Dil-3 alanlarında da birinciliğe ulaşan Hümeyra Çolak ise Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyor. Sınav anında deneme çözer gibi rahat ve sakin olunması gerektiğine değinen Çolak, “ Panik olmamak önemli bir adım. Bu sizi öne geçiriyor. Çok değil düzenli çalışmak gerekiyor.” diye konuştu.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)