adscode
adscode

TÜRKİYE’DE SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ KONUSUNDA İLK DEFA ÖĞRENCİ KONFERANSI DÜZENLENİYOR

Kadir Has Üniversitesi Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (CESD) gerçekleştirdiği “Graduate Student Conference on Energy and Sustainable Development” başlıklı konferans,…

TÜRKİYE’DE SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ KONUSUNDA İLK DEFA ÖĞRENCİ KONFERANSI DÜZENLENİYOR
Üniversite
Kadir Has Üniversitesi Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (CESD) gerçekleştirdiği “Graduate Student Conference on Energy and Sustainable Development” başlıklı konferans, 4 Mayıs Cuma günü Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde yer alan Galata Salonu’nda yapılacak. Saat 9.00’da başlayacak konferans tüm gün sürecek.

Ülkemizde sürdürülebilir enerji alanında ilk defa düzenlenen öğrenci konferansında Kadir Has Üniversitesi, Doğu Akdeniz, Boğaziçi, ODTÜ, Hacettepe ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nden 14 öğrenci sunum yapacak.

Sunumların İngilizce yapılacağı konferansta yeşil ve sürdürülebilir enerji (Green and Sustainable Energy), enerji piyasaları ve düzenlemeleri (Energy Markets and Regulation) ve enerji siyaseti, güvenliği ve jeopolitikaları (Energy Policy, Security, and Geopolitics) konuları tartışılacak. Kadir Has Üniversitesi Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Volkan Ediger’in Onursal Başkanlığında, Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Yüksek Lisans Programı Öğrencisi Elif Güney’in Başkanlığında düzenlenen konferansta sunulan tebliğler, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Dr. Okan Yardımcı, Good4Trust.org Kurucusu Dr. Uygar Özesmi, Ven Esco Bina Enerji Yönetimi Genel Müdürü Arif Künar ve Enerji Piyasaları ve Politikaları Enstitüsü (EPPEN) Başkanı Dr. Volkan Özdemir’in de aralarında olduğu uzmanlar tarafından değerlendirilecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)