adscode
adscode

Türkiye’nin Bilinen 3 Psikolog Merkezi

Türkiye’de psikolojik açıdan birylere başarılı bir şekilde hizmet sunan ve başarısıyla adını duyuran bu sayede de bilinirliği artmış olan 3 adet psikolog merkezi bulunmaktadır. Bu merkezler kendi içerisinde…

Türkiye’nin Bilinen 3 Psikolog Merkezi
Türkiye'den Haberler

Türkiye’nin Bilinen 3 Psikolog Merkezi

 
Türkiye’de psikolojik açıdan birylere başarılı bir şekilde hizmet sunan ve başarısıyla adını duyuran bu sayede de bilinirliği artmış olan 3 adet psikolog merkezi bulunmaktadır. Bu merkezler kendi içerisinde farklı psikolojik hizmetler sunmaktadır. Bu merkezler;
  1. Psikolog İzmir Değişim psikolog merkezi
  2. Terapi evi psikolog merkezi
  3. Derin psikoloji merkezi’dir
 

Değişim Psikolog Merkezi

 
Mehmet Kılıç psikolog sitesi Değişim psikoloji Merkezi, bünyesinde çocuk psikolojisi, cinsel sorunlar, bireysel danışmanlık, çift danışmanlığı, boşanma gibi durumlar için psikolojik destek ve danışmanlık sağlamaktadır.
Merkez içerisinde uzman psikolog, pedagog, aile terapistleri yer almaktadır. Merkez içerisinde uzman desteğe ihtiyaç duyulan durumlar için yanınızda uzmanlar hizmet vermektedir. Ayrıca Facebook – Psikolog Mehmet Kılıç sayfasından da takip edebilir ve hizmet talep edebilirsiniz.
Çift sorunlarınıza, anne-baba-çocuk aranızdaki çatışmalara, ayrıldığınız ya da boşandığınız ve içerisinden çıkamadığınız ruhsal bunalımlara uzmanlarla beraber doğru bir şekilde çözüm bulunabilmektedir.

Terapi evi

 
Türkiye’nin en iyi 3 psikolog merkezleri içerisinde yer alan Terapi Evi bünyesinde, psikoterapi, ilişki terapisi, çift terapisi, evlilik terapisi hizmetleri başarılı bir şekilde verilmektedir.
Psikoterapi hizmeti içerisinde; insanların, davranışlarını, duygu ya da düşüncelerini diğer kişilik özellikleriyle beraber istedikleri yönde değiştirmelerine yol gösterilmesini sağlayan, psikoloji klinik yöntemleridir. Bu temelde ilerleyen hizmet kişinin içerisindeki iyileştirici unsuru bulmasına yardımcı olmaktadır.
İlişki terapisi hizmeti içerisinde; İnsanın sosyal çevresindeki ilişkilerinde yaşadığı ya da yaşamış olduğu problemler için uygulanan bir psikoterapi yöntemidir.
Çift terapisi hizmeti içerisinde; aralarında duygusal açıdan ilişki bulunan çiftlerin, sahip oldukları ilişkinin çok daha fazla doyum verici bir hal alması için uygulanan psikoterapi yöntemidir. Evlilik terapisiyle farkı, nişanlı ya da sevgili durumundaki bireylerin katıldığı terapi olmasıdır.
Evlilik terapisi hizmeti içerisinde; aile içerisindeki sorunların temelinde yatan gerçekleri ortaya çıkararak kesin çözümler sunan, bu sorunların üstesinden başarıyla gelinmesini sağlayarak aile bağlarının yeniden ve eskisinden çok daha kuvvetli olmasını amaçlayan bireye ya da bireyin sosyal alanlarına yönelik terapi yöntemidir. Terapi yöntemi içerisinde ailenin işleyiş biçimi, ailenin içerisinde yer alan bireylerin birbirlerine karşı olan tutum ve davranışlarının kalitesi ve özellikleri detaylı bir şekilde ele alınmaktadır.
 

Derin psikoloji

 
Derin psikoloji bünyesinde, bireysel psikolojik danışmanlık, ergen psikolojisi ve eğitim danışmanlığı, ilişki ve evlilik danışmanlığı, çocuk psikolojisi ve testi ile kurumsal hizmetler ekip içerisinde yer alan konusunda uzmanlar tarafından başarıyla gerçekleştirilmektedir.
Derin psikoloji bünyesinde yer alan uzmanlar farklı psikoloji konularında uzman psikologlardır. Bu sayede çok sayıda hizmeti Derin psikoloji bünyesinde kişilere rahatlıkla ulaştırabilmekte ve bireylerin hayata yeniden katılmalarına yardımcı olmaktadır.
 
Herkesin hayatının belli dönemlerinde sorunlarla burun buruna kaldığı ve işin içerisinden çıkamadığı, durumunu kimseyle paylaşamadığı ya da paylaşmak istemediği dönemleri olmuştur. Bu durumda yapılabilecek en doğru ve en çözümsel adım konusunda uzman kişilerden destek almak olmaktadır. Konusunda uzman olan psikolog ile içinde bulunulan durumu paylaşmak kişiyi her zaman doğru ve kalıcı sonuca ulaştırmaktadır.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)