adscode
adscode

Türkiye'nin İlk Ve Tek Microsoft/Sebit Proje Okulu

Türkiye’nin ilk ve tek Microsoft/Sebit Proje Okulu olan Vizyon Koleji, Eesenyurt Kampüsü’nün ardından, ikinci kampüsünü Bahçeşehir’de açıyor.

Türkiye'nin İlk Ve Tek Microsoft/Sebit Proje Okulu
Okullardan Haberler

21. yüzyıl eğitim anlayışı kapsamındaki öncü ve özgün programlarıyla hem Türkiye’de hem de yurtdışında farkındalık oluşturan Vizyon Koleji, ikinci kampüsünü Bahçeşehir’de açıyor. Bahçeşehir’in gözde okullarının bulunduğu, ‘’okullar bölgesi’’ diye anılmaya başlayan bölgede 12.500 m2 kapalı alana sahip modern bir kampüs projesine başlayan Vizyon Koleji, Mart ayından itibaren tanıtım ofisinde, tüm sınıflarda kayıt almaya başladı. 

 

Microsoft/Sebit Proje Okulu ayrıcalığı ile eğitim veren ve önümüzdeki yıl dünyadaki 23 Kolej’den biri olmayı hedefleyen Vizyon Koleji öğrencileri YGS 2015’te; ilk 500’de 5; ilk 1000’de 9; ilk 5000’de 22 derece aldılar. 



 

Özgün Eğitim Modeli FLEXA Otoritelerce Dünyaya Örnek Gösteriliyor

Vizyon Koleji 21.yüzyıl becerilerini ön plana çıkaran teknolojik eğitim konseptiyle hem öğrencilerini dünya vatandaşı haline getiriyor, hem de yaşam boyu sürdürülebilir yüksek başarı hedefleyen bir eğitim modeli uyguluyor. ABD merkezli, dünyanın en büyük eğitim ve bilgi teknolojileri organizasyonu ISTE, Vizyon Kolejinde uygulanan FLEXA eğitim modelini yerinde inceledi ve örnek alınması gereken innovatif eğitim uygulaması olarak gösteriyor.

Microsoft/SEBİT Proje Okulu olan Vizyon Koleji büyük bir AR-GE gücüne sahip

Vizyon Koleji, Türkiye’nin en büyük eğitim ve bilgi teknolojileri kurumu olan SEBİT’in Türkiye’deki ilk ve tek Proje Okuludur.  FLEXA eğitim modeli kapsamında kullanılan teknolojik eğitim altyapısı, eğitsel içerik ve ölçme değerlendirme araçları merkezi ODTÜ Teknokent’de bulunan SEBIT tarafından organize ediliyor ve izleniyor. ABD, Çin, Malezya ve S.Arabistan’da 21. yy. eğitim altyapılarını oluşturan SEBIT, Proje Okulu çalışmasını dünyaya örnek olacak Türk okulu projesi olarak tanımlıyor.

Arizona State Üniversitesi İşbirliğiyle Dünya Standartlarında Öğretmen Altyapısı oluşturuluyor

Eğitimde başarıyı yakalamış olan ülkelerde, başarının ana unsuru iyi yetişmiş öğretmenlerdir. Hiçbir yerde eğitimin kalitesi, öğretmen kalitesini geçemiyor. Bu farkındalıkla, başlatılan Vizyoner Öğretmen Akademisi projesi, eğitim bilimleri alanında uluslararası otoritelerden olan Arizona State Üniversitesi (ASU ) işbirliğiyle uluslararası bir başarı öyküsüne dönüşüyor. Vizyoner Öğretmen Akademisi sürekli eğitim ve sistematik geri bildirimler ile Vizyon Koleji öğretmenlerini 21. yüzyıl becerilerine hakim, uluslararası standartlarda, üst düzey öğrenme liderleri haline getiriyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)