adscode
adscode

TUS ve STS Tıp Doktorluğu temel soru kitapçıkları yayınlandı

TUS ve STS Tıp Doktorluğu temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarı yayınlandı.

TUS ve STS Tıp Doktorluğu temel soru kitapçıkları yayınlandı
Sınavlar
27 Ağustos 2017 tarihinde uygulanan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavının (2017-TUS Sonbahar Dönemi) ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavının (2017-STS Tıp Doktorluğu Sonbahar Dönemi), Temel Soru Kitapçıkları,  sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden itibaren erişime açıldı.  Sınava başvuran adaylar 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebilecekler. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

2017-TUS Sonbahar Dönemi ve 2017-STS Tıp Doktorluğu Sonbahar Dönemi Sınavının Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıdan erişime açıldı.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.


2017-TUS (Sonbahar Dönemi) ve 2017-STS Tıp Doktorluğu (Sonbahar Dönemi )Temel Soru Kitapçıkları  ve Cevap Anahtarı (% 10)

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)