adscode
adscode

TÜYAP Kültür Fuarları Onur Ödülleri sahiplerini buldu

Selim İleri, Alev Ebüzziya, Prof. Dr. Meral Özbek, Açık Radyo ve Erol Tabanca, 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve ARTİST 2018/28. İstanbul Sanat Fuarı kapsamında onur ödülüne layık görüldü.

TÜYAP Kültür Fuarları Onur Ödülleri sahiplerini buldu
Kültür Sanat

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen ARTİST 2018 / 28. İstanbul Sanat Fuarı Onur Ödülleri sahiplerini buldu. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen törende, "Koleksiyoner Onur Ödülü"nü ise Erol Tabanca adına Defne Casaretto (solda), eski Kültür ve Turizm Bakanı Ercan Karakaş'dan (sağda) aldı.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen ARTİST 2018/28. İstanbul Sanat Fuarı Onur Ödülleri sahiplerini buldu.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen törende, Anadolu Ajansının Global İletişim Ortağı olduğuUluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda "Onur Yazarı Ödülü" Selim İleri'ye, TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal tarafından verildi.

Bu yıl "Deneyim" temasıyla sanatseverleri karşılayan ARTİST 2018/28. İstanbul Sanat Fuarı "Sanatçı Onur Ödülü" ise Alev Ebüzziya adına Yonca Ebüzziya'ya, TÜYAP Kültür Fuarları Danışma Kurulu Başkanı Doğan Hızlan tarafından takdim edildi.

Törende ayrıca "Sanat ve Toplumbilim Kuramcısı Onur Ödülü"nü Prof. Dr. Meral Özbek, Açık Radyo'ya değer görülen "Sanatsever Kurum Onur Ödülü"nü Ömer Madra, "Koleksiyoner Onur Ödülü"nü ise Erol Tabanca adına Defne Casaretto aldı.

İstanbul Kitap ve Sanat Fuarları, 18 Kasım Pazar akşamına kadar ziyarete açık olacak. 

 

AA


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)