adscode
adscode

Twitter 3 ayda 14 Milyon kullanıcı kazandı

​Kullanıcı rakamlarını açıklayan Twitter’ın, geçtiğimiz üç ayta aktif kullanıcı sayısını 14 milyon arttırdığı ortaya çıktı.

Twitter 3 ayda 14 Milyon kullanıcı kazandı
Sosyal Medya
Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformlarının başında gelen Twitter, 2014 yılı ilk mali çeyreği için rakamlarını açıkladı ve geçtiğimiz üç ay içerisinde aktif kullanıcı rakamlarında kayda değer artış görüldüğünü gözler önüne serdi. Aylık 255 milyon aktif kullanıcıya ulaşan Twitter‘ı ziyaret eden bu kullanıcıların 198′i milyonu da platforma mobil cihazlarından ulaşıyor.

Geride bıraktığımız üç ay içerisinde 14 milyon artan aylık kullanıcı sayısı, geçtiğimiz yılın ilk çeyreğine oranla ise yüzde 25′lik artış göstermiş durumda. Mobil cihazlardan Twitter‘a ulaşan kullanıcıların sayısı ise geçtiğimiz yıla oranla yüzde 31′lik artış göstermiş. 2014 yılı ilk mali çeyreği rakamlarını açıklayan firma 250 milyon dolarlık gelir açıklarken, bu gelirin 226 milyonluk kısmının reklamlarda elde edildiği belirtildi. Reklamlardan elde edilen bu 226 milyonluk gelirin yüzde 80′inin mobil kullanıcılarından gelmiş olması ise dikkat çekti.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)