adscode
adscode

Twitter, kullanıcılarına web’den interaktif uyarılar göndermeye başlıyor.

Twitter, kullanıcılarına gerçek zamanlı uyarılar göndermeye başlayacağını duyurdu. Web için tasarlanan özellikle, takipçileriniz hesabınızla etkileşime geçtiğinde Twitter sizi bilgilendirmeye başlayacak.

 Twitter, kullanıcılarına web’den interaktif uyarılar göndermeye başlıyor.
Sosyal Medya

Açıklamaya göre, yenilikle birlikte twitter.com’a girdiğinizde, tweet’iniz başka kullanıcılar tarafından yanıtlanmış, favorilenmiş ya da yeniden tweet edilmişse uyarılar göreceksiniz. Twitter, yeni takipçiler ve doğrudan aldığınız mesajlar için de uyarılar gönderecek. Twitter’ın bu uygulamaya gitmesinde önemli bir etken, elbette etkileşimi artırmak. Bu amaçla Twitter, uyarıların tamamen interaktif olmasına özen göstermiş. Yani uyarı pencerelerinden retweet etme, favorileme ve takip etme gibi Twitter’ın ana etkileşim araçlarını kullanabiliyorsunuz.
Yazının devamında tasarımlarını da görebileceğiniz uyarılar, pop-up penceresi şeklinde görünüyor ve ayarlar menüsünde özelleştirilebiliyor.

Twitter açıklamasında özelliğin önümüzdeki haftalarda yayına geçeceği belirtiliyor. Twitter açıklamasında Twitter uygulaması kullanıcılarının da ayarlarını kontrol etmesi tavsiye ediliyor. Kullanıcılara ne tür uyarılar almak istediklerine dair iyileştirme yapabilecekleri söyleniyor.

 

Screen Shot 2014-04-11 at 09.52.08

Bu yenilikle Twitter’ın web deneyiminin iyileşmesinin sağlandığı da söylenebilir. Zira şu anki kullanımında, gerçek zamanlı uyarılar eğer bir Mac kullanıcısıysanız Safari tarayıcınızdan alabiliyorsunuz. Bunun yanında Twitter size e-posta uyarıları da iletiyor ama Firefox ya da Chrome gibi diğer popüler tarayıcılardan gerçek zamanlı uyarılar göndermek Twitter’ın ilgisini şimdiye kadar çekmemişti.webrazzi.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)