adscode
adscode

Çiftlik Oyunları ile Kendi Çiftliğini İşlet

Bir çiftliğim olsun, işletip onu geliştireyim ister miydiniz?

Çiftlik Oyunları ile Kendi Çiftliğini İşlet
Türkiye'den Haberler
Bir çiftliğim olsun, işletip onu geliştireyim ister miydiniz? Veya köy yaşamını doya doya yaşayabileceğim bir çiftliğim olabilir mi? Bu ve benzeri soruların cevaplarını bulabileceğiniz bir çalışmayı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Çiftlik Oyunları platformunda bu sorularınızın cevabını ziyadesiyle bulabileceksiniz. Kendi çiftliğini kurup, tarlalarda çalışarak yeni ürünler üretecek veya hayvanların bakımını üstlenerek onların süt, yumurta gibi ürünlerini satacak ve böylece hem kazanç elde edecek hem de boş zamanlarınızı çok güzel şekilde değerlendirebileceksiniz.

Çiftlik Oyunları denilince birçok oyun akla gelmektedir. Bunlar arasında geçmişten günümüze en fazla dikkat çekenleri Farmville, Farm Frenzy gibi oyunlar olmuştur. Fakat son dönemlerde bunların yerini alan yeni bir oyunu bu vesile ile tanıtmak istiyoruz. Bizim Çiftlik veya Büyük Çiftlik şeklinde isimlendirebileceğimiz bu çiftlik oyununda yukarıda belirttiğimiz tüm özellikleri bulabileceksiniz. Neler mi yapabilirsiniz? Elinizdeki sermaye ile kendi çiftliğinizi kurabilirsiniz. Kurduğunuz çiftliğe yeni hayvanlar, onların yiyecekleri ile tarla ve tohumları satın alabilirsiniz. Hayvanları kümes veya ahırlarda besleyerek onlardan elde ettiğiniz ürünleri pazarda satarak kendinize yeni bir gelir kapısı açabilirsiniz. Bizim Çiftlik sayfasında oynayabileceğiniz bu oyunda esas olarak tarla oyunları oynayacaksınız. Yani tarlanıza ektiğiniz ekin, sebze veya meyvelerin tüm bakımlarını yapabilir, olgunlaştıklarında hasatını gerçekleştirebilir ve çiftlik ambarına onları taşıyabilirsiniz. Ambardan pazara doğru satışa çıkararak yeni tohumlar veya çiftlik araçları satın alarak kendinizi güncelleyebilirsiniz. Bizim Çiftlik oyununda daha fazlasını yapma imkanınız da vardır. Fakat biz bu kadarı ile yetinelim istiyoruz. Ayrıca üyelik ile çalışan sisteme daha sonradan girip yarım kalan işlerinize devam edebilirsiniz. Çok özellikli bu çiftlik oyununu şiddetle tavsiye ettiğimizi belirtmeliyiz.

Çiftlik Oyunu oynamak için ilk gerekli olan unsur bir arazinin varlığıdır. Yani çiftlik oyunu oynayabilmek için muhakkak bir tarlaya ihtiyaç vardır. Çiftlik ve tarla ayrılmaz bir ikili gibidir. Dolayısıyla tarla oyunları, çiftlik oyunlarının ilk ve en önemli basamağıdır. Tarla sürmek, buğday vb. ekinler ile sebze ekmek, ektiklerinizi gübreleyerek sulamak için tarla oyunları oynamalısınız. Tarlada hasat yapıp topladıklarınızı da pazarda satmak bu oyunların devamını teşkil eder. Tarla Oyunları kategorisi altında bunlara karşılık gelen birçok oyunu bulabileceksiniz. Hem tarla hem de çiftlik oyunları için ciftlikoyunu.com.tr sitesini tavsiye ediyoruz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)