adscode
adscode

Üç şehirde üstün zekalı ilköğretim okulu açılacak

Üstün zekalı çocuklara İstanbul'da 8 yıldır başarıyla eğitim veren okul, üç şehirde daha kampüs açacak. Okullara, özel zeka testleriyle 130 ve üzeri IQ puanı alan öğrenciler, daha sonra gerçekleştirilen…

Üç şehirde üstün zekalı ilköğretim okulu açılacak
Eğitim
İstanbul'da üstün zekalı çocuklara eğitim veren bir özel okul, Bursa, İzmir ve Ankara'da da kampüsler açacak. Doğa Okulları, yeni eğitim-öğretim döneminde Bursa Hamitler, İzmir Mavişehir 3 Bilim, Antalya Muratpaşa ve Ankara Çay Yolu kampüslerinde üstün zekalılar ilköğretim okulu açacak. Bu okullarda, üstün zekalı çocuklara müfredat dersleri öğrenme hızlarına uygun öğretilirken, Latinceden astronomiye çeşitli konularda 'Fark Dersleri' verilerek en üst seviyede gelişmeleri sağlanıyor. Doğa Okulları'nın Bursa Hamitler Kampüsü Üstün Zekalılar İlköğretim Okulu'na kayıtlar başladı. Bursa'yı İzmir'de Çiğli Mavişehir 3 Bilim Kampüsü ile Antalya Muratpaşa'da Bilim Kampüsü'nde açılacak okullar takip edecek. Her 3 okul da, bu kentlerin ilk üstün zekalılar okulu olacak. Okullara, özel zeka testleriyle 130 ve üzeri IQ puanı alan öğrenciler, daha sonra gerçekleştirilen mülakatın ardından kabul edilecek.

Doğa Okulları, İstanbul'da Acarkent, Avcılar ve Kadıköy kampüslerindeki Üstün Zekalılar İlköğretim Okulları'ndan ilk mezunlarını ise bu yıl verecek.


DHA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)