adscode
adscode

'Uçtu Uçtu Milli Eğitim Bakanı Uçtu'

TÖS; 'Uçtu Uçtu Milli Eğitim Bakanı Uçtu'

'Uçtu Uçtu Milli Eğitim Bakanı Uçtu'
Sendikalar
MEB Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği 12.11.2014 tarihli basın açıklamasında; “Bugün Sözcü gazetesinde Millî Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı´nın da adının karıştırılarak "Bakanlar Reza Zarrap´ın uçağını dolmuş gibi kullanmış" başlığıyla verilen haber tamamen hayal ürünü olup hiçbir surette gerçeklerle bağdaşmamaktadır” denilmektedir.

Basın açıklaması şu şekilde devam etmektedir: “Millî Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı, 25 Ekim 2013 tarihinde Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan tarafından yaptırılan Malazgirt Çağlayan Meslek Yüksek Okulunun açılışı için yine eski Bakan Çağlayan tarafından organize edilen bir uçakla Muş´a gitmiş; Muş´tan polis helikopteri ile Malazgirt´e geçerek okulun açılışını gerçekleştirmiştir. Okulun açılış törenini takiben aynı helikopterle Muş´a geçen Sayın Bakanımız dönüşünü aynı gün Türk Hava Yollarına ait tarifeli bir uçakla yapmıştır. Dolayısıyla, Sayın Bakanımızın kişisel hiçbir tanışıklığı bulunmayan bir şahıs tarafından "özel olarak ağırlanma"sı söz konusu değildir.”

TÖS’ÜN KONUYA İLİŞKİN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ

MEB Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinin basın açıklamasında dikkatimi çeken nokta şudur: “Millî Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı, 25 Ekim 2013 tarihinde Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan tarafından yaptırılan Malazgirt Çağlayan Meslek Yüksek Okulunun açılışı için yine eski Bakan Çağlayan tarafından organize edilen bir uçakla Muş´a gitmiş;”
Millî Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı’nın bir uçakla Muş’ a gittiği kabul edilmektedir. Sayın Bakan hangi uçakla Muş’a gitmiştir? Muş’a gidilen uçağın tipi, sefer sayısı nedir? Daha da önemlisi uçak kimin üzerine kayıtlıdır? Bakan adına bir uçak bileti var mıdır? Var ise koltuk numarası kaçtır?
Yine aynı basın açıklamasında; “Muş´a geçen Sayın Bakanımız dönüşünü aynı gün Türk Hava Yollarına ait tarifeli bir uçakla yapmıştır.” denilmiştir.
Millî Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı’nın Türk Hava Yollarına ait tarifeli bir uçakla dönüşünü yapmıştır.  Bakan adına bir uçak bileti var mıdır? Var ise koltuk numarası kaçtır?
Millî Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı ya da MEB Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği yukarıda sorduğumuz sorulara bir an önce cevaplamalıdır. Bakanlık, Millî Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı’ya karşı duyduğumuz kuşkuyu bir an önce ortadan kaldırır.


Dikmen ONAT
TÖS Genel Başkanı



 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)